Novan Iltapäivässä fiilistellään jo kovasti lähentyvää joulua. Iltapäivän tohinoissa ehditään etsimään vinkkejä selkävaivoihin ja annetaan tunnustusta hyväkäytöksisille nuorille. Selviää myös, että Suvin on ollut pukin parran takana ja mikä on Pigcasso. Eskolla on kaveri, joka rakastaa joululauluja ja se saakin iltapäivän jengin miksei uudesta vuodesta ole tehty yhtä paljon lauluja?
Viikko käynnistyi kakomisvaroituksella ja presidentteihin liitetyillä sukulaissuhteilla. Miltä näytti nuori Anssi Honkanen? Entä pitäisikö Niinan liittyä johonkin yhteisöön?
Vanha kunnon itkunauru on mennyttä aikaa, jos nuorisolta kysytään.
Keskiviikkona kruunattiin Vuoden nuori lupaus ja pohdittiin maahan heittäytymistä. Missä kesä sijaitsee? Ei kai Niina ole TAAS pessyt pyykkiä?
Minnalle iskee luurikateus ja Akin suuret museohankeet kaatuvat jälleen... Löytyisikö Novan Aamusta urosleijona Korkeasaarelle ja mitä kieltä tuo nuoriso nykyään puhuu? Se selviää kuuntelemalla!
Anssin kanssa studiossa on illoista tuttu Heidi Suomi, kun Niina on lomalla. Tänään puhututti sekä nuorison käyttämät lyhenteet että 2020-luvun statussymbolit. Mutta mikä ihme on koirien viini? Kuuntele, niin tiedät!
Mielipiteet jakautuvat rajustikin esimerkiksi translain suhteen.
Vanhemmat muun muassa saattavat soitella jatkuvasti lapsensa perään.
Tönäisty tyttö loukkaantui vakavasti tempauksen seurauksena.
Nuorisojoukko oli kokoontunut lähes 20 metriselle sillalle tarkoituksenaan hypätä veteen.
Nuorison käyttämät sosiaalisen median palvelut eivät aina ole hallussa, tai edes tiedossa, aikuisilla. Epätietoisuus ajoi Niinan osaksi kiusallista sattumaan.
Mäijä on aika päle ja fäijöni on lit af. Aki ja Minna opettelevat nuorisoslangia ja nauruilta ei vältytä. Nuorisosta keskustelu kääntyy aikuisuuteen ja pohditaan syvällisesti mitä on olla aikuinen. Huomattavaa on kuitenkin se, että oli sitä kuinka aikuinen tahansa kakkahuumori ja hauskat nimet herättävät hykerryksiä. Tämän pohjalta Aki lupaa matkatessaan Espanjaan mennä sisään El Pimpiin ja Minna ehdottaa jos he yhdessä lähtisivät Panemaan.
Opinnoissaan etevästi pärjäävät oppilaat käyttävät muita enemmän alkoholia ja kannabista.
Tutkimuksen mukaan yllättävän monet nuoret naiset ja miehet ovat käyttäytyneet drunkoreksialle ominaisin tavoin.
Sari Seppälä haastatteli lähetyksessä Jonna Peitsoa Vuosaaren seurakunnasta. Peitson mukaan leireille ovat tervetulleet muutkin kuin evankelisluterilaiset lapset, ja heitä myös leireihin osallistuu.
Maksuton valmennus käynnistyy pääkaupunkiseudulla syksyllä 2015 ja nyt mukaan haetaan nuoria musiikinharrastajia. Tavoitteena on jakaa bändeille tietotaitoa ja auttaa bändejä kehittymään ammattimaisemmiksi.