Radio Novan Aamussa Aki pitää Minnalle emoji-koulun oppitunnin, jossa selviää paljon uutta informaatiota emojien soveliaasta käytöstä. Linnanjuhlien jälkeisenä aamuna tullaan myös siihen tulokseen, että nokkahuilu on paljon enemmän, kuin pelkkä koulusoitin. Mikä parasta: Aki paljastaa viimein salaiset kykynsä nokkahuilun taitajana. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on kiistellyt makuasioista ja Aki on päässyt lopputulemaan kumpi oikeasti on parempi, laskiaispulla vai ruunari. Minna miettii Musiikkitalon lavan varaamista ja Aki löysi viikonloppuna asian johon hänelle ei ollut mitään mielipidettä, kuuntele parhaat palat tästä!
Tiistaina siirrettiin asioita, jätettiin laskut maksamatta ja pohdittiin syitä miesten pitkäkyntisyydelle. Pitäisikö nokkahuilut kieltää kouluissa? Millainen on Anssin hyvä aamu? Entä onko Niina rappus- vai hyppytyyppi?
Keskiviikkoaamuna laitettiin pää sekaisin Salatut Elämät -sarjan juonikoukeroilla ja järkytettiin kansaa rohkeilla kuvilla. Mihin pitää vetää viiva rohkeiden kuvien ottamisessa? Kuka tarttuisi vara-aviomiespalveluihin? Kuuntele Radio Novan Aamun keskiviikon parhaat palat.