Voice.fi loi pilke silmäkulmassa listauksen, josta jokainen voi tarkistaa oman vappunimensä.
Radio Novan Aamussa on mysteeriäänen mysteeri. Onko Minnalla Ferrari -huuma ja miten Aki avaisi Instagram tilin? Lisäksi vietetään tuottaja Parta-Markuksen nimipäivän aatonaattoa. Kuuntele parhaat palat tästä!
Keskiviikkona käynnistettiin yllätyksellinen juhlavastaanotto ja pureuduttiin pyöräilyn saloihin. Kuulostaako vanhojen ihmisten kiroilu samalta kuin nuorempien? Entä mikä sai Anssin voivottelemaan?
Ainon sai ensimmäiseksi nimekseen 276 tyttöä ja Leo taas annettiin etunimeksi 356:lle pojalle.
Radio Novan Aamussa vietetään Akin nimipäivänaattoa! Millaisen runon Minna lausuu, ja mitä Aki saa nimipäivälahjaksi? Lisäksi tuottaja Parta-Markus antaa viikonlopun ruokavinkin. Kuuntele parhaat palat tästä!
Viikko käynnistyi vanhan näpistelijän aktivoitumisella ja paistetuilla vihreillä tomaateilla. Lähtikö auton nimistä keskusteleminen hieman väärille raiteille? Entä onko jengi jo ihan fed up?
Mikäs se Ressu Redfordin oikea nimi olikaan?
Näyttelijä tunnetaan monissa ympyröissä lempinimellään, jonka juuret vievät lapsuuteen.
Anssin ollessa lomalla Niina teki hölmöjä ostoksia. Kuka seikkailee öisin ja kuka höpöttelee omiaan? Juhliiko nimpparisankari nimipäiviään ja millä nimellä?
Mikäs se Ressu Redfordin oikea nimi olikaan?
Voice.fi loi pilke silmäkulmassa listauksen, josta jokainen voi tarkistaa oman vappunimensä.
Tiistaina surffailtiin erilaisten työkalujen äänien maailmassa, ja pukeuduttiin napapaitaan ja 501:iin. Mitä eroa on rälläkällä ja räikällä ja mikä sitten on lokari? Entä miten ohjeita voikaan tulkita niin väärin?
Tiistaina selvitettiin niin säästövinkkejä kuin ihmisten vessakäyttäytymistäkin. Siis mikä on räiskäleläppä? Entä onko Tšernobylin ykkösreaktori syy, miksi Niinaa ei nähdä enää isoissa viihdeohjelmissa?!?
Valtioiden päämiesten signeeraama historiallinen pallo päätyi yleiseen myyntiin.
Minna ja Ile etsivät ratkaisua päiväuniongelmaan. Samalla täytyisi keksiä ratkaisu myös Suomen lapsikatoon, löytyisikö tähän ratkaisu Teemu Selänteeltä? Minna myös pohtii lihasvasaran käyttötarkoituksia. Mistä on kyse, kuuntele tästä!
Tuore hääpari ei noudattanut vanhoja perinteitä, vaan päätti valita sukunimensä tasa-arvoisella tavalla.