Anssi oli törmännyt Tiktokin ihmeellisessä maailmassa uuteen sheivaustyyliin ja valistaa Niinaa tästä, vaikka Niinalla taitaa olla omakohtaisia kokemuksia tyylistä jos toisesta. Karavaanarielämä on saanut Anssissa myös ajokorttikateuden heräämään, miten tästäkin selvitään?
Niina uskoo jälleen aisteihinsa! Tällä kertaa hän väittää maistavansa, onko kahvin maito laitettu kahvin alle vai päälle. Tämähän tietenkin laitetaan heti testaukseen. Ruutuaika saa Anssin muistelemaan nuoruuden pihaleikkejä ja erityisesti Turtleseja, kunnes Niina yllättää hänet haarukoidensa kanssa, miten haarukat liittyvät kookoskonvehteihin?
Niina ripittää Anssia hitaasta reagoinnista kadonneen lompakon suhteen, vaikka ei Niinankaan viikko ole saanut ehkä parasta starttia. ”Tekevälle sattuu” sanotaan, mutta miten paljon voi yhdessä perheessä sattua, tätä ei Anssi, eikä kuuntelijat ymmärrä. Ajokortti nostaa myös tämän kaksikon välille oikein vedonlyönnin, mutta mikä siinä on niin epäselvää?
Niinan päivällä todistama välikohtaus saa Anssin miettimään onko jollakin ollut vihanhallintaongelmia. Tämä välikohtaus sai kuuntelijat ja Niinan kertomaan yhä erikoisempia vihan ilmenemistapoja, millaisia ovat nössöt riitelijät? Myöskään traumoilta ei ihminen voi elämänsä aikana välttyä, mutta aiheuttaako niitä enemmän lapsuuden liikuntatunnit vai kotien kasvatusmetodit, kuuntele ja päätä itse!
Anssi ja Niina löysivät uuden paikan, vai onko kyseessä sittenkin kirjoitusvirhe, vai eivätkö Anssi ja Niina näe enää lukea laserleikkauksista huolimatta. Niina löysi myös ilahduttavan piirteen lumesta, mutta mitä Anssi on tehnyt vaimonsa joululahjalle? Kuuntele, niin tiedät mistä puhutaan!
Anssi pohtii milloin vesiliukumäet ovat alkaneet sattumaan ja Niina yrittää muistaa mitä tankata milloinkin. Sylkijät myös kuumentavat tunteita, mutta mihin Anssi nämä rinnastaa, kuuntele!
Iltapäivässä Anssi ja Niina pelastavat erään kuuntelijan pinteestä selvittämällä xoxo-lyhenteen arvoituksen. Hiihtokelien puuttumisesta etelässä he päätyvät keskustelemaan voikkuleivistä ja siitähän keskustelu karkasi, mikä on voikkuleipä? Anssi myös paljastaa Samu Haberista erään vaietun salaisuuden. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Miksi postin lakko ei koske paketteja? Entä kuuluuko remonttihenkilölle keittää kahvit, tai tehdä ruokaa? Näihin suuriin kuuntelijoita askarruttaneisiin kysymyksiin saat vastauksen kuuntelemalla! Myös naurua on luvassa, kun tapetille nostetaan muummuassa Niinan musiikkimaku?!
Reilukerhossa tänään langan toisessa päässä koulukiusattu Ismo Jokinen. Luvassa tärkeää keskustelua koulukiusaamisesta, kiusatun näkökulmasta.
Anssi ja Niina keskustelevat muummuassa siitä, että onko kosinta miehen tehtävä. Jälleen mielipiteet jakautuvat, ja luvassa onkin mielenkiintoisia näkemyksiä. Anssi kertoo myös ala-asteen diskomuistoistaan.
Muurahaiset ovat vallanneet Anssin olohuoneen ja sipsikulhot. Tämä on tietysti merkki homeesta – vai kenties sittenkin hyvä merkki?
Hoitokissa-Pörrin hiekkalaatikon kakkalapio koki pienimuotoisen muodonmuutoksen, joka aiheutti Backmaneilla myös pientä eripuraa.
Radio Novan Iltapäivässä otettiin vastaan hyvin suivaantuneita viestejä.