NRJ:n aamujuontaja Julianna Jokela käy studiossa puhumassa itsensä kanssa deittailusta. Minna kysyy, mitä naiset haluavat autolta ja Kimmo kertoo lempiohjelmastaan Farmi Suomesta. Miksi Markus näyttää James Bondilta ja on valmis tanssimaan paso doblea?
Radio Novan Iltapäivässä ollaan naistenpäivä tunnelmissa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi auttavat kuulijaa, jonka puoliso ei osaa pyytää anteeksi. Millaisiin asioihin Esko ja Suvi on elämässä haksahtanut? Studiossa pohditaan myös ihmisten tapaa vähätellä ihmisiä ja heidän osaamisiansa. Suvi on kohdannut hänen taitojaan vähättelevän ”palveluneuvojan”. Lapsuudessa syntyy pelkoja ja ne saattavat seurata myös aikuisuuteen. Mitkä ovat Eskon ja Suvin pelot?
Naiset eivät tiedä mitä naiset haluavat, joten sitä pitää kysyä mieheltä...putoaako Aki vastauksillaan kuoppaan? Kuukan jalat määrätään ämpäriin silakka-spahan ja historianurkkauksessa Akimus muistelee Metoikkien edesottamuksia. Kuka onkaan Alexa ja miksi hän nauraa sinulle räkäisesti? Naistenpäivänaamun tunnelmat linkistä alla
Ensimmäiset naistenpäivän juhlalliset pidettiin jo 1900-luvun alkupuolella mutta kesti lukuisia vuosikymmeniä ennen kuin Kansainvälisestä naistenpäivästä tuli myös virallinen yleiskokouksen julistuksen myötä tunnustettu YK:n teemapäivä vuonna 1975. 
Monipuolinen muusikko Herra Ylppö muistaa Naistenpäivänä kaikkia naisia kirjoittamallaan runolla, jonka hän julkaisi omalla Facebook-sivullaan.
Kansainvälistä naistenpäivää on vietetty 8. maaliskuuta 1900-luvun alkupuolelta lähtien. Vuonna 1975, jota vietettiin kansainvälisenä naisten vuotena, YK vahvisti päivän vieton.
Euroopan komission tutkimuspääosaston varapääjohtaja Anneli Pauli kertoo, että eriarvoisuutta naisten ja miesten välillä on. Koulutuksessa se ei enää näy, mutta koulutuksen jälkeen kyllä.