Kerrostaloasumisesta haaveilee vain 11 prosenttia.
Akin ensimmäinen aamu uudessa kodissa, seuraako muutosta myös elämäntapa muutos. Minna etsii itselleen sopivaa huonetuoksua, onko hän viimein löytänyt sopivan tuoksukynttilän. Akin ja Minnan käsittelyssä myös historialliset uutiset saavat uudet otsikot, eikä lähetys olisi mitään ilman Brittihovin kuulumisia.
Novan Aamu ottaa kovasti kantaa uuteen ajokorttiuudistukseen. Akin Black Week piinalle ei tunnu näkyvän loppua ja Minna on kovan paikan edessä, kun hän vihdoin joutuu syömään hatullisen jotain! Kuuntele parhaat palat tästä!
Vanhemmat muun muassa saattavat soitella jatkuvasti lapsensa perään.
Esimerkiksi käyttämöttämiä keittiövälineitä tai kuluneita ja nuhjuisia lakanoita ei kannata kantaa enää uuteen kotiin.
Nuoren muuttaminen pois lapsuudenkodista on usein tunteikas hetki koko perheelle. Anssin äidin reaktio yllätti aikoinaan kaikki.
Yhteiseen kotiin muuttamisen tulisi tapahtua molempien halusta eikä esimerkiksi olosuhteiden pakosta tai taloudellisista syistä.
Vaikka vatsassa leijailisi vaaleanpunaiset perhoset, on hyvä tehdä varasuunnitelma myös sen varalle, jos yhteinen elämä uudella paikkakunnalla ei ota onnistuakseen.
Jos yhteen muuttaminen tapahtuu ennen pariskunnan ensimmäistä isoa riitaa on mahdollista, että saman katon alle kiirehditään liian aikaisin.
Yhteen muuttamisen kanssa ei kannata kiirehtiä.
Yhteen muuttaminen aloittaa parisuhteessa aivan uuden vaiheen, joka vaatii molemmilta osapuolilta totuttelua.
Vaikka ero olisi ollut vaikea, toisen kunnioitus ja keskusteluyhteyden säilyttäminen vähentävät muuttopäivän mukanaan tuomaa stressiä.
Vaikka muuttoon olisikin valmistautunut huolella, tulee vastaan myös yllätyksiä.
Uuteen kaupunkiin muuttaminen tuo mukanaan paljon uusia, jännittäviä asioita - mutta myös yksinäisyyttä ja stressiä.
Valokuvat ja tarrat voivat olla hyödyksi muuton organisoimisessa.
Kaikista voimakkaimmin muuttaminen koettelee 12-14-vuotiaita, ja seuraukset voivat joskus olla erittäin vakavia.