Ilmastonmuutoksen vaikutukset tulevat näkymään Suomessakin.
Radio Novan Aamussa Minna kertoo tarinan talviautoilusta ja Kimmo kyselee milloin ne lumityöt kannattaakaan tehdä. Minnalla on vinkki johon liittyy snöbollar ja kuumeen mittaaminen saa ihan liian suuret mittasuhteet, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna demotta Kimmolle juhlapaniikin ja selviää että Minna ja Kimmo ovat luotetuimpien ihmisten listalla sijalla...kolme?!? Perjantaiseen tapaa (pienen tauon jälkeen tosin) mukana on myös tottaka kolmiyhdyssanat, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo tuo esiin arjessa esiintyviä tosi tv - ohjelmia ja Minna ja Tuottaja - Markus antavat Kimmolle mietintään top3:sen. Mikä on apina - indexi ja miten se mitataan? Kuuntele Iltapalat tästä!
Markusta kiinnostaa enemmän Hirvien kuin hylkeiden livelähetykset. Minnan TOP3 tv- ja elokuvaromanssit selviävät ja Kimmon auton kilometrit eivät tunnu riittävän rahtialennuksiin. Kuka muistaa elintarviketutkimuksen onnellisuustilastot?
Liian suuri tai pieni sormus voi luoda kiusallisen hetken kosimisen aikana.
Kuumemittaria ei asiantuntijan mukaan tule ottaa pois kainalosta heti, kun se piippaa.
Tiistaina Niina aikoi tehdä rikoksen, kun Anssi puolestaan kunnostautui sananmuunnoksilla. Mihin se elohopea on kadonnut? Entä miten voi sanoa "ei"?
Aki ja Minna miettivät, mistä kuume kuuluu mitata ja keskusteluun liittyy myös tuottaja-Markus. Tampereen uusi Uros Live – Areena aiheuttaa myös keskustelua ja Minna saa jälleen kirjeen menneisyydestä, kirjeessä on yllätys, joka saa Minnan silmät kostumaan. Kuuntele parhaat palat tästä!
Näissä tyyleissä nilkat eivät palellu.
Brasilialainen naistoimittaja läksytti venäläistä fania suorassa lähetyksessä.
Meksikolainen urheilutoimittaja ei katsonut seksuaalista ahdistelua läpi sormien.
Alex Dunlop muistaa varmasti tämän uutiskeikan.
Tiistaiaamulla mietittiin, mikä on Minnan pahin ammatillinen haaste ja onko Aki mahdollisesti trendikkyyden huipulla. Näkyykö hiihtotunnelin päässä jo lunta vai täytyykö Vantaan SM-hiihdot siirtää Saharan lumille? Kuuntele aamun parhaat palat
Aktiivisuusrannekkeet ovat kehittyneet nopeasti ja ovat nykyään kuin askelmittarin, älykellon ja jopa mp3-soittimen yhdistelmiä.
Vuoden 2007 Miss Suomi perintöprinsessa Jonna Kuvaja vieraili Enbuske & Linnanahde Crew:n vieraana muistelemassa omaa misseyttään, mikä on nykyään ravitoimittajana työskentelevän Joannan elämässä vain muisto toisten joukossa.