Radio Novan Aamussa testataan somehitiksi tullutta torttureseptiä ja käydään läpi Diderot - efekti. Minna kyselee ministereistä ja saadaan melkein mahdottoman marraskuun tehtäväksi kirjoittaa joulupukille, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon lomatuuraajana Ile Uusivuori. Minna ja Ile käyvät läpi muistisääntöjä ja tuottaja-Markus kyselee kohua herättäneestä tv-sarjasta. Melkein mahdoton marraskuu saa jatkoa ja nyt lähdetään ulos studiosta, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa tuottaja-Markus viettää viimeistä päivää kolmekymppisenä ja Minna on aina tarkastuksen alla. Ile saa melkein mahdottoman marraskuun - tehtävän ja siitähän tulee spektaakkeli, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon lomatuuraajana Gogi Mavromichalis. Minna löysi Aalto-yliopiston tutkimuksen zombieista ja siitähän Gogi ja tuottaja-Markus innostuivat. Käydään läpi sukunimiä ja Gogin taustaa sekä saadaan uusi yllätystehtävä studioon, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi jemmattuja asioita ja tiimi käy myös läpi sähköautolla ajamisen haasteet. Melkein Mahdoton Marraskuu saa jatkoa ja ensi viikosta tulee Kimmon saaman ääniraidan mukaan huikea, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna tuo esiin vahvan haastajan F1 - kilpailuille ja Kimmolla on kotonaan käynnissä kaikkien aikojen rakkaustarina. Lyijykynien kohtalo askaruttaa ja Melkein Mahdoton Marraskuu tuo pöytään aamiaista, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna kyselee tiimin kortinpeluutaidoista ja saadaan myös uusi Melkein Mahdoton Marraskuu - tehtävä. Lottovoitot puhuttavat ja Kimmo haluisi ehdottomasti Vesa-Matti Loirin saunaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna ja Kimmo alkavat puhua ruuasta, joten tuottaja-Markus pamahtaa paikalle kuin taikaiskusta. Melkein Mahdoton Marraskuu pamahtaa taas yhtäkkiä ja yllättäen ja juontajat joutuvat vetämään myyntihousua jalkaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käynnistyy melkein mahdoton marraskuu, Kimmolle täytenä yllätyksenä! Joka aamu mitä tahansa saattaa tapahtua, koko marraskuun! Jutellaan myös ruuista jotka ovat parempia seuraavana päivänä ja käydään läpi ihmiskehoa, kuuntele Iltapalat tästä!