Video on saanut aikaan hämmentyneitä reaktioita.
Anssi ja Niina miettivät, miten toimii elämä mielikuvituspoikaystävän kanssa, ja lisäksi listataan pahimmat korvamadot. Mutta mitä kävi Anssin juomaostoksille abiristeilyllä? Kuuntele, niin tiedät!
Mies ohjelmoi legendaarisen pelin joulukuusen valoihin.
Radio Novan Aamun studiossa juhlistettiin lasten oikeuksien viikkoa, kun 12-vuotias Fanni pääsi esittämään toivelaulunsa lähetyksessä! Varpaiden lutkuttaminen on isosti Akin huulilla ja Minnan lupaus syödä hatullinen jotain alkaa pelottamaan.
Aki on palannut lomaltaan ja Minna kyseleekin, miten kieliopinnot sujuvat. Minna tajuaa joulun saapuvan ja Aki kertoo, miten korvamadon saa pois parhaiten. Mukana myös kuuntelija, joka lauloi suorassa lähetyksessä karaokea. Kuuntele parhaat palat tästä.
Uskomaton Planeettamme -sarjan traileri on nyt katsottavissa.
Anssi pääsi lehtien palstoille! Mutta mitä jutussa luki? Siihen Niinalla oli pieni yllätys...
Yle uutisoi tiedotteesta, jossa Tuntemattoman sotilaan naisnäyttelijät Paula Vesala ja Marketta Tikkanen liittyvät Louhimiehen julkisten arvostelijoiden joukkoon.
Jarkko Lahti ei aio nousta lavalle, mikäli elokuva voittaa palkintoja.
Kovin yleisestä asiasta ei onneksi ole kyse.
Näyttelijä Eero Aho keskustelee Niinan kanssa muun muassa Jussi-palkinnon merkityksestä työhön, epävarmuudesta ja siitä, huomaako näyttelijä yleisössä haukottelevan katsojan.
Raaka kala kuuluu olennaisena osana sushin syöntiin ja joskus suosittu herkku voi pitää sisällään myös ei-toivotun yllätyksen.
Libby Hufferia kiusattiin rajusti sairautensa vuoksi.
Keskiviikkoaamuna Minnaa piinasi erikoinen korvamato ja Akilla oli kaikenlaista takkua edessään. Mahtuuko prinssi Williamin aikatauluun Minnan tapaaminen? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Perjantaina 24.11. ensi-iltansa saa koko perheen komediaelokuva Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Aku Hirviniemi esittää yhtä elokuvan päärooleista. Hänen ja Janne Katajan omistama yritys on myös tuottanut elokuvan. Minkälaista palautetta Aku on saanut erilaisista roolisuorituksistaan? Entä kuinka Aku muistelee vuoden takaista burnoutiaan? Kuuntele Radio Novan Aamun haastattelu.
Viime viikolla ensi-iltaan tullut Tuntematon sotilas oli näyttelijöille kaikin puolin tuntuva kokemus.