Radio Novan Aamussa Aki kyselee Minnalta töön apeista ja Minna pistää pojat parsimaan. Puhutaan myös valosta ja pimeudestä ja Aki pitää kansainvälisen miestenpäivän johdosta ensimmäistä kertaa tapahtuvan, perinteikkään miestenpäivän puheen, kuuntele parhaat palat tästä!
Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä. Nyt on marraskuun vuoro.
Iltapäivän tuotantokopissa istuu Markus. Hän on nummelasta, näyttää Koop Arposelta, kuulostaa Arttu Wiskarilta, käyttää väärää ovea ja istuu vanhusten paikalla bussissa sekä on sitä mieltä että kaikilla suomalaisilla on vene. Markus kasasi marraskuurapin, kuuntele pätkä tästä.
Keskiviikko ei ole Radio Novassa mikä tahansa viikonpäivä. Se on Aki Linnanahteen nyrkkeilypäivä eli toisin sanoen treenien skippauksen ja koottujen selitysten päivä. Minkälaisia tunteita "kateellisuuskalenterin" julkaisu herätti? Minne Patrik Laine oli kadottanut pelin ja kuka sen löytäisi? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Radio Novan Aamun Aki ja Minna etsivät kuukauden ensimmäisenä päivänä positiivista marraskuu-aiheista kappaletta. Koska sitä ei löytynyt, he pyysivät aina niin positiivista Mika Ikosta tekemään sellaisen Radio Novan kuuntelijoille. Mika käytti kappaleessa kuuntelijoiden ehdottamia aiheita. Säestyksestä vastasi Pete Tolonen.
Rakastettu kuubalaiskokoonpano, Orquesta Buena Vista Social Club saapuu kolmen konsertin kiertueelle Suomeen marraskuussa. Orkesterin solisteina Suomeen saapuvat veteraanilaulajatar Omara Portuondo sekä Eliades Ochoa.
Joka vuoden marraskuussa Movember-kampanja pyytää miehiä ympäri maailman kasvattamaan viikset. Niillä kerätään kipeästi tarvittavaa rahaa, jolla lisätään tietoisuutta miesten terveyteen liittyvistä asioista.
Superjulkkis, laulajadiiva sekä Hollywoodin kovapalkkaisin latinonäyttelijätär Jennifer Lopez alias J.Lo saapuu konsertoimaan Helsingin Hartwall Areenaan 7. marraskuuta.