Radio Novan Aamussa vietetään Norjan kansallispäivää ja ilmoille laitetaan ehdotus, että Ruskaralli 3 järjestettäisiin Norjassa sekä Aki kertoo miten valmistuu Norjan perinneruoka smalahove. Huomiseen lähetykseen on suunnitteilla makkaran grillausta ja Minnan neljän erilaisen ätmäkän testaaminen. Siinä missä Aki ja muu Suomi on katsonut jääkiekkoa, niin Minna katsoi trendiksi nousseita siivousvideoita. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Markus joutuvat pahoittelemaan kuulijoilta Minnan aiheuttamaa hetkeä - Minnalla on myös kannustushuudot menneet sekaisin. Miksi ruokavinkit menee aina nextille levelille - Aki on jo naama kurtulla, mutta niin on myös Minna. Miltä kesämuoti näyttää, sen kertoo Aki muoticornerissa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan kertooko Markuksen biisi sittenkin rilluttelun jälkeisestä iskuryhmän suorittamasta siivouksesta ja Minna opettaa Akille miten gaalassa kuuluu käyttäytyä. Akia ärsyttää, kun Minna meinaa heti aamusta aloittaa jo manaamisen kesän lämpimistä säistä. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa otetaan pitkästä aikaa esille horoskoopit - mitä ennusteet kertovat Akille ja Minnalle? Naapurimoikkailu herättää keskustelua sekä Akin muotiäänestys, jossa yritetään valkata vaatetus huomiseen muotitapahtumaan. Minna on kauhuissaan emojien käytöstä, kun ei koskaan tiedä mitä ne nykyään tarkoittaa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki kertoo aamun rutiineistaan, mutta mikä saisi hänen pasmansa sekaisin Minnan toimesta? Hirvilive aiheuttaa hämmennystä, jonka takia herää kysymys - pettikö Yle meidät? Millainen on rakkauden kesän lähtölaukaus, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi miten kebabrulla voi olla ase ja sen käytöstä saada rangaistukseksi yhdyskuntapalvelua. Minna kertoo tarinan miten jäi jumiin yllättävään paikkaan ja Akilla pukkaa kriisiä iästä. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa äitienpäivä yllätyksen tulee esittämään Aleksanteri Hakaniemi kappaleella Äideistä parhain. Aki pohtii miten vaikeaa voi olla tiktok tanssiminen ja Minnalla tulee mieleen Markuksen ruokavinkistä gynekologilla käyminen. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa enteillään tulista rakkauden kesää Motelli Kamasutrassa. Aki ja Minna epäilee vähän, että millainen hakuhistoria Markuksella oikein on, kun tulee sen verta erikoisia mainoksia vastaan. Onko AnalogiAki valmis ottamaan digiloikan tähän päivään? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki muistelee millaista hänellä oli nuorena ja se herättää kysymyksen, onko omilla lapsilla liian helppoa, kun ei lumipyryssä joudu polkemaan kilometrejä päästääkseen paikasta toiseen. Star Wars -päivän kunniaksi Minna kertoo pari vitsiä elokuviin viitaten. Aki on koukuttunut uuteen realitysarjaan The Harlins ja se on saanut hänet liikuttumaan. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa ollaan jännän äärellä, kun hirvilivessä tapahtuu. Akissa on piirre, joka hänen vaimoa ärsyttää ja usein siitä väännetään esim. kauppaan mennessä sekä Minna on huomannut, että hänen elämässä on menossa Aki Linnanahde -ajat. Onko punaisella matolla kuumempaa tavaraa olla mahdollisimman vähäisissä vaatteissa vai mekossa, joka on tehty patalapuista? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki pyytää Minnaa yskäisemään, sillä nyt selvitetään millaiset yskätyypit löytyy kaksikolta. Voiko taksikuski päättää, että ei ota asiakasta kyytiin liian lyhyen matkan vuoksi? Ottaako Markus vastaan mökillensä Akin ja Minnan, kun he ovat jälleen kutsuneet itse itsensä paikalle. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki auttaa Minnaa nollaamaan ja pohdinnassa on aamutuimaan liikenteessä olevat kurttunaamat. Muotiguru Aki on esitellyt kuulijalle ruutuhousuja napapaidan kera vai oliko se sittenkin unta? Kuuntele Jälki-istunto tästä.
Radio Novan Aamussa pullotetaan simaa yhteisvoimin ja se ei mene ihan ilman virhelyöntejä. Minna haluaa antaa itselleen katselusuosituksen, jossa olisi tarjolla kartanoromantiikkaa ja pukuloistoa. Yö on antanut Akin jalalle armoa, joten Minnan ei tarvitse hyysätä toista pitkin aamua. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietittiin mistä Akille saataisiin tsebat, että mies pääsisi liikkumaan vaivattomasti. Tarvitseeko lepyttelyyn kalliin lahjan vai riittääkö pieni ele? Minna ja Aki muisti Markuksen nimipäivän, mutta ei tarjottavia. Onneksi nimppari sankari hankki ne tiedostamattaan ihan itse. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa seurataan suuren hirvivaelluksen alkumetrejä. Minna kaipaa rohkaisua ja Aki pohtii jos saisi vetää yöaikaan Dj Aki L Shown ysärijyystöineen. Eroottinen Snickers patukka aiheuttaa keskustelua seksuaalisuudellaan - saako Markus liitettyä patukan viikonlopun ruokavinkkiin? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna kertoo miten kasvoja voi nähdä kaikkialla ja muistaa kuinka Markus löysi nettikirpparilta Esko Eerikäisen näköisen teekannun. Aki paljastaa muotikornerissa kevään suosituimman trendin ja aamun kaksikko keskustelee myös hämmennystä herättäneistä roboteista. Kuuntele Jälki-istunto tästä!