Radio Novan Aamussa Aki saa kuulla Markuksen ja Minnan pyörittämästä lehtimafiasta, jonka toimintaan on nyt kajottu. Minna tuo lässyn kielisten uutisten konseptin takaisin ja hakeeko Aki nyt töihin Tasavallan presidentille? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna katsovat radion tulevaisuuteen ja Minna tulkitsee Akin ja Parta-Markuksen autojen värejä. Aki antaa viiltävän analyysinsä MasterChefistä ja maailman luontopäivä saa Novan aamun kevään keijukaiset luokittelemaan tuoksuja hyviin ja huonoihin, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään keittiöitä ja vauvamysteerejä. Vanha käki myös muistelee ja parta-Markus ihmettelee villapaitoja. Puhelinhaastattelussa myös Masterchef VIP - osallistuja Minna Kuukka, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki, Minna ja tuottaja Parta-Markus ovat jälleen yhdessä! Perinteinen kiistely kevään alusta herättää keskustelua ja Markuksen Finlandia-hiihtokin pitäisi kohta hiihtää. Mikä on koirien ja Hesarin välinen yhteys ja ennen kaikkea, missä hiiva? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa päästään Akia ja Minnaa yhdistävän huonon huumorin ytimeen, kun Nenähuilumies itse on ottanut yhteyttä Akiin. Tästä kaksikko päätyykin hyvin nopeasti torvipieruihin ja nahkatrumpetteihin! Minna on törmännyt outoon suomalaiseen ruokailutottumukseen, ja onhan mukana myös tuottaja Parta-Markuksen viikonlopun ruokavinkki ja paljon muuta, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa keskustelut ottivat odottamattoman käänteen kohti peräröörejä ja käsittelyyn otetaan myös se tärkein kysymys kaikista, jos olisit koira, niin minkä rotuinen olisit. Tuntuuko Minnan posket jotenkin erilaisilta, entä missä ihmeessä Aki liihotteli eilen klo 11? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa vieraana Retroperjantai 2.0:n Matti ”PartaMatti” Airaksinen, joka paljastaa faktoja hänen ja Akin opiskeluvuosilta. Minna heittää laulukeikan metroasemalla suorassa lähetyksessä ja kertoo myöhemmin yllättävistä kulkuneuvoista, joilla hän on ajanut. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna suunnittelevat tuottaja Parta-Markusta odottavaa hiihtohaastetta ja Minna kertoo unisekoiluistaan. Minna hävisi Akin kanssa lyödyn vedon ja rangaistus ei ole mikään läpihuutojuttu! Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna etsivät Suomen kylmintä paikkaa ja tulevaisuuden jäähallit sekä parhaimmat uniasennot puhututtavat. Ja mikä saakaan Minnan syvään meditatiiviseen tilaan? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa kuullaan Minna ”Niksi-Kuukka” Kuukan parhaimmat karvavinkit, ja Aki löytää Markuksen kanssa yllättävän yhteyden. Parisuhdevinkkejä jaellaan, ja mikä onkaan Minnan suuri matkailuinnovaatio? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki paljastaa Minnalle, paljon oikeasti on paljon. Maanantaiaamun kitkerä kahvi aloittaa suuren kahvikeskustelun. Kuinka Minna voi perjantaihaasteen jäljiltä ja miten tuottaja Parta-Markuksen viherpeukalo voi?
Radio Novan Aamussa Akia ja Minnaa mietityttävät nyt pyllistelevät kiinalaiset ja karkkikauppojen myyjät. Hatullinen pashaa saapuu studioon Minnan syötäväksi, kuinka naisen käy? Ja onhan mukana tietysti myös tuottaja Parta-Markuksen ruokavinkki, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnan maskeerauskoulun penkkiin istuu rokkari Aki ”Aci42” Linnanahde! Tuottaja Parta-Markuksen aamu ei mennyt ihan kuten Strömsössä, ja kuka olikaan Akin teinivuosien ihastus? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna kehittävät ratkaisun kattojen lumiongelmaan ja insinöörit toppuuttelevat kaksikon innovointia. Akia on mietityttänyt toimiston naisten meikit, mistä syntyykin idea Akin pään menoksi seuraavaan aamuun! Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa selviää Minnan nuorekkuuden yllättävä salaisuus! Mukana myös LKV Kuukan ökynurkkaus ja Lamborghinit. Aki tainnuttaa Minnan uneen kesken suoran lähetyksen, mitä ihmettä? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki tuo helpotusta maanantaihin voimaannuttavalla tarinalla. Minna ja Aki ihmettelevät, minkälainen on naperokarkki ja tiimi analysoi ”Hiihtäjä”-Markuksen johdolla laturaivotilanteita. Aki myös paljastaa salaiset taikurin lahjansa ja uusi harrastuskin on jo mielessä, mutta saako Minna ratkaistua Akin orastavan ongelman? Kuuntele parhaat palat tästä!