Radio Novan Aamussa näytetään keskisormea. Mihin maailmaan Minna on houkutellut Akin ja millaisia havaintoja Minna on tehnyt ihmisistä? Entä mikä olisi Akin mielestä kauheinta, mitä elämässä voisi tapahtua? Lisäksi tuottaja Parta-Markus antaa helatorstaiaaton ruokavinkin. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa suunnitellaan yhdistelmänimiä. Missä Aki otti kesän vastaan ja onko Minna mökki-ihminen? Lisäksi tuottaja Parta-Markuksella on valtavan kokoinen... Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa testataan burrito-menetelmää! Millainen oli Akin aurinkolasiShow ja onko Minnalla Frederikin stringit? Entä miksi tuottaja Parta-Markus on allapäin? Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa on jälleen suuri hirvivaellus! Mikä Aki ketuttaa ja mikä on Minnan säteilyn salaisuus? Tututtuun tapaan tuottaja Parta-Markus antaa viikonlopun ruokavinkin. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa on lätkämylly! Mihin Minnalla on tekijänoikeudet ja miksi Aki tuo esille sissijuuston? Lisäksi selviää onko tuottaja Parta-Markuksella darius kasparaitis? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa on 5vee juhlahumua! Millaisia puheita kuullaan ja mikä on iltapäivän lahja Akille ja Minnalle? Lisäksi puhelimessa MasterChef Vip:n voittaja. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa raikaa raskas maakuntalaulu! Millainen ongelma Akilla on ja millainen tarina liittyy Minnan rasvaiseen kuvaan? Onneksi biisi menee kroppaan. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki yllättyi suuresti, kun Minna olikin aamulla töissä. Millainen muisto kuulijalla on Akista ja mitä tapahtuu, jos Minna ei osaa käyttäytyä tällä viikolla? Entä onko tuottaja Parta-Markus vielä hiihdellyt? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa ollaan vapputunnelmissa. Millainen on Akin vessatarina ja millaisen vapputervehdyksen Minna saa? Lisäksi tuottaja Parta-Markus antaa vappuviikonlopun ruokavinkin. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa on TippaleipäShow! Kuka muumilaakson asukkaista saisi vihkiä Akin ja mistä löytyi Minnan kadonnut luuri? Onneksi Akin tuolisäädöistä ei tehdä numeroa. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa paneudutaan supersankarien elämään. Mitä miltä Aki on savolaisista palmuista ja mikä on Minnan lemppari supersankari? Lisäksi selviää, miksi Minnan somea kannattaa seurata herkeämättä. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa eniten huikea suuri hirvivaellus jatkuu! Millainen on Akin elämänmakuinen sormustarina ja mikä on Minnan mielestä nykyajan korjaussarja? Lisäksi luvassa Akin muoticorner. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa paneudutaan erikoisiin Personal Trainer -kokemuksiin. Mikä on Akin turvasana ja minkä testin Minna teki viikonloppuna? Entä mikä on tuottaja Parta-Markuksen mielestä eniten huikeaa? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa on mysteeriäänen mysteeri. Onko Minnalla Ferrari -huuma ja miten Aki avaisi Instagram tilin? Lisäksi vietetään tuottaja Parta-Markuksen nimipäivän aatonaattoa. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa on Suomen suurin levyraati. Lentääkö Kuukalla kitara ulos ikkunasta ja hankkiiko Aki kesäkanalan? Lisäksi kuullaan Minnan eroottinen aamusatu. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa puhelimessa yllätysvieras MasterChef -kilpailusta. Millainen tatuointi Akilla on persuksessa ja mitä vinkkejä Minna antaa aivojen herättelyyn? Lisäksi entinen jääkiekkoilija Siim Liivik kommentoi jääkiekkoilijoiden stereotypioita. Kuuntele parhaat palat tästä!