Radio Novan Aamussa Akin maneereita kitketään hintavin seurauksin, ja Minna ihmettelee läheisyyskoreografin ammattia. Akin tulinen ja suolatasapainon palauttava ruokavinkki jakaa mielipiteitä. Laavu-yö lähestyy, mutta missä Parta-Markus luurasi eilen kesken lähetyksen? Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna käy läpi eväitä ja Aki juomatottumuksia. Ensitreffit alttarilla puhuttaa ja Minna pitää luennon mutta mikä on ammattikokkien salainen ase joka kannattaisi ottaa käyttöön kotonakin, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna tuo taidetta studioon ja Akilla on tavarat hukassa. Tuottaja PartaMarkus yllättää Minnan asialla joka on sanottu ääneen mutta millaisia sloganeita kaupungeilla onkaan? Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään parinvaihtoa ja etsitään laulua. Mitä kuuluu Minnan tulevaan viikonloppuun ja aiheuttaako se kännipuheluita? Mukana myös viikonlopun ruokavinkki, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa otetaan yhteys metsään ja päätetään myös mitä aletaan kasvattamaan. Hävikkiviikkoa vietetään joten tottakai pidetään pistarit ja Minna haluaa myös selvyyden Molokin kitaan, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa saadaan vinkkejä kuulijoilta mitä pitäisi kasvattaa ja mietitään mille saa nauraa. Minnan tajuaa olevansa Akin aamusivut ja laavuyö saa lisää pontta, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki puhuu koiraa ja Minna on menny ihan höyryillä. Tulevan laavureissun päivämäärä lyödään lukkoon sekä mietitään tuhmuutta, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa selviää arvontapyöräsaaga, mistä tiimi tekee seuraavan ulkolähetyksen? Mukana myös perjantaiseen tapaan viikonlopun ruokavinkki, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Akilla on idea ja Minna tuo uutisia Hämeenlinnasta. Aleksanteri Juuri pääsee täyttämään tarkoituksensa ja yllätetään vielä Niina Backman, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki kertoo olevansa valmis, Minna yrittää selittää sanan "häpsinki" alkuperää ja laitetaan Aleksanteri Juuri tekeytymään. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa jatketaan Aleksanteri Juuren saagaa ja mietitään syksyn kaupallistamista. Horoskoopit aiheuttavat keskustelua ja ollaan ihan fiiliksissä! Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään nimeä juurelle ja kysellään mitä söisit loppuelämäsi? On taas se aika vuodesta kun on aika sanoa tahdon ja saadaan puhelu leipurilta, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aamun tiimi jatkaa juurihommissa ja Aki toteaa myös Minnan olleen oikeassa. Minna joutuu Akin tökinnän kohteeksi, kuuntele Jälki-istunto tästä.
Radio Novan Aamussa Minna miettii perinteitä ja Akin paita on mystisesti kutistunut. Puhelukäytös on puheissa kuin myös hauste. Tuottaja Parta-Markus lähetetään haistelemaan tunnelmaa ja tähän liittyy niin kivespussit kuin Ed Sheeran, kuuntele jälki-istunto tästä
Radio Novan Aamussa Minnan petuniassa on kirvoja ja Aki sanoo ääneen jotain mitä ei kannattaisi. Aamussa puhutaan myös hellyttelynimistä ja sehän menee ihan sekoiluksi, kuuntele Jälki-Istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki on pistänyt pillit huutamaan ja Minnan koti on vallattu! Tuottaja Parta-Markus on laittanut parisuhteensa testiin sekä Aki opettaa Minnalle ihan perusasiat. Kuuntele jälki-istunto tästä!