Asiakaspalvelijoiden hermoja kiristävät muun muassa ihmiset, jotka jättävät tavarat aivan vääriin hyllyihin.
Asiakaspalvelijoiden hermoja kiristävät muun muassa ihmiset, jotka jättävät tavarat aivan vääriin hyllyihin.
Häkkinen on voittanut Formula 1:sten maailmanmestaruuden kaksi kertaa.
Poptähti Antti Tuiskun ja Prisman yhteistyömalliston vaatteet ovat sellaisia, joita laulaja olisi nuorena halunnut löytää Rovaniemeltä.
Suomalaiset arvostavat edullista hintaa ja helppoutta vaateostoksilla.
Mika Häkkinen on kaksinkertainen Formula 1 - maailmanmestari.
Voicen muotitoimittaja Henna Koste halusi tutustua paremmin niihin kauppohin, joista suomalaiset ostavat suurimmaksi osaksi vaatteensa, eli marketteihin. Viikon aikana vaatteiden tyylikkyys tuli kuitenkin yllätyksenä hänelle itselleen ja etenkin muille.
Yle uutisoi tiedotteesta, jossa Tuntemattoman sotilaan naisnäyttelijät Paula Vesala ja Marketta Tikkanen liittyvät Louhimiehen julkisten arvostelijoiden joukkoon.
Prisma tuo Suomeen muotifarkkuja.
Voice.fi:n muotitoimittaja Henna Koste kävi läpi Lidlin tulevan muotimalliston. Pikkurahalla voi saada supertrendikkään asukokonaisuuden.
Miamilaiselta pariskunnalta ei puutu ainakaan persoonallisuutta heidän hääkuvistaan.
Tuntematon nainen koki olevansa velvollinen ilmoittamaan äidille, että tämän olisi syytä katsoa peiliin lähtiessä kotoa.
Pikkujoulukausi on juuri nyt kuumimmillaan ja monen hankintalistalla on mekko tai muu asu joulun juhliin. Perinteisten vaatekauppojen ohella kannattaa kääntää katse myös markettien vaatetarjontaan.
Ilta-Sanomat uutisoi maanantaina 19-vuotiaasta naisesta, jolta kysyttiin joulusilakoita ostettaessa papereita. Päivittäistavarakauppa ry:n toimitusjohtaja vastaili Radio Novan kysymyksiin alkoholituotteiden ja alkoholittomien tuotteiden ostamisesta.
Kukaan ei auttanut espoolaisen marketin lattialle tuupertunutta vanhempaa miestä, ennen kuin Teemu Partanen saapui paikalle. Miehen jakama Facebook-päivitys aiheesta muistuttaa kaikkia auttamaan hädässä olevia ja on kerännyt lähes 20 000 tykkäystä. 
Saksan suurin supermarkettiketju Edeka järjesti asiakkailleen melkoisen yllätyksen kesken ostosten. Shoppailijat saivat hieraista muutaman kerran silmiään, kun kassakoneet alkoivat yhtäkkiä soittaa Kulkuset-joululaulua!