Video on saanut aikaan hämmentyneitä reaktioita.
Ihanan viileä ja raikas juoma syntyy pienellä vaivalla ja maistuu myös vieraille.
Tuoreen tutkimuksen mukaan mansikat kannattaa ehdottomasti pitää osana ruokavaliota.
Mansikat esimerkiksi laskevat turvotusta ja hellivät sydämen terveyttä.
Näihin herkkurulliin tarvitset vain mansikkahilloa tai murskattuja mansikoita sekä voitaikinalevyjä.
Kesän villein drinkki on nimeltään Punapää sängyssä, joka sisältää vodkaa ja valkoviiniä.
Kuvassa mansikat muodostuvat harmaista pikseleistä, mutta ne näyttävät silti punertavilta. Tästä on kiittäminen aivojemme tapaa havainnoida värejä eri valaistusolosuhteissa.
Optinen illuusio leviää hurjaa vauhtia Twitterissä.
Suonenjoen Mansikkakarnevaalien toiminnanjohtaja Pertti Nyyssönen kertoi Novan kesäaamun juontajalla Antti Haajaselle, että viikonloppuna Suonenjoella todella viihtyy.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Puurojen suosio on selvässä nousussa. Valmista kesän mansikoista ja mustaherukoista herkullinen mansikkavispipuuro, joka toimii niin jälkiruokana kuin välipalana. Kokeile lisukkeeksi vaniljalla maustettua rahkaa.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Letut ja kesä kuuluvat saumattomasti yhteen. Nämä manteliletut ovat paitsi herkullisia myös gluteenittomia. Kruunaa letut mansikkavaahdolla.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja, joista mansikkatäytekakku kuuluu ehdottomasti kesään, vähintään kerran! Ehkä nyt juhannuksena?
Mansikkasato on Suomessa parhaimmillaan, esimerkiksi Suonenjoella mansikan pääsatokausi on käynnistymässä.