Mämmiperinteen juuret juontavat paastonaikaan.
Radio Novan Aamussa kuullaan sekä Akin että Minnan synnytystarinat. Lisäksi tuottaja Parta-Markus törmäsi tukkiutuneeseen rööriin... Onko siellä Akin hiuksia? Myös mämmiraati kokoontuu. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan, onko Minnasta tullut mies vai teini, ja kruunataanko Aki maailman seksikkäimmäksi kaljuksi? Studiossa valmistaudutaan huomiseen MämmiShow'hun sekä Astral Radio on täällä taas! Kuuntele parhaat palat tästä!
Metsän siimeksessä karkit on syöty ja itsensä lihottaminen aloitettu. Viikko sitten Anssi lanseerasi uuden "Kaikki nauraa Niinalle -kisan", joka ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan. Miten kävi Niinan järjestämän revanssin? Anssi on vaivalla opetellut rumpukompin, Niina puolestaan sylkikuplien tekemisen, mutta millaisia taitoja löytyykään kuuntelijoilta... Paina muuten mieleen tulevaisuuden nimi: Vennu 69!
Aamutiimin pääsiäinen meni pääsiäisenä ohi eikä lampaanviuluja paahdettu uuneissa.Akin kasvot heijastuivat Minnan verkkokalvoille Pariisin taksissa ja sitten #kaikkimeni... Venäläisen Bilalovin "yllätysmyrkytys" mäkihyppytornin juurella puhutti ja opittiin myös,miten kymppikerholaisten poistoluukku toimii. Taikajuomapataan pudonnutta Reetua tsempataan pysymään lujana mummojen tulituksen keskellä.
Keskiviikkona valmistauduttiin pääsiäiseen mutustelemalla mämmiä ja tarkastamalla Alkon aukioloajat. Mitä ikävää oli tapahtunut United Airlinesin lennolla? Mitä muistoja Akilla ja Minnalla oli teinidiscoista? Kuuntele aamun parhaat palat yläpuolelta.
Juha Mieto tunnetaan muun muassa hiihtäjälegendana, entisenä kansanedustajana sekä suurena mämmin ystävänä. Mistä suuri mämmin kulutus sai alkunsa? Entä kuinka vatsa voi pääsiäisen jälkeen? Kuuntele Radio Novan Aamun haastattelu yläpuolelta.
Suomalaisilla on monia pääsiäiseen liittyviä perinteitä. Miksi pääsiäiskokkoa poltetaan ja mistä virpomisperinne on saanut alkunsa?
Pääsiäisherkku mämmi jakaa mielipiteet puolesta ja vastaan. Lue lisää tästä oudosta herkusta.