Suomen lintukannat ovat rajun myllerryksen keskellä.
Radio Novan Aamussa Kimmo ottaa esille tuottaja - Markuksen palaverikäyttäytymisen ja Minnan feedi on jostain syystä täynnä nikkarointia. Presidentin valtiovierailu aiheuttaa keskustelua mutta tuoko hiljaisuus rauhaa? Kuuntele Iltapalat tästä!
Kuluneen kevään aikana laboratorioissa on varmistettu 12 kissojen salmonellatartuntaa.
Radio Novan Aamussa saadaan lyhyt oppimäärä kioskeista ja Minna fiilistelee teitä. Jääkiekko on tottakai kaikkien huulilla ja Kimmo pitää tiimille suuren lintujen äänentunnistusvisan, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa jutellaan Äitienpäivän kuulumiset ja käydään läpi kuulijalta saatu lahja. Minna on kokenut vastustusta heti aamusta ja TV - ohjelmista kuhistaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna ja tuottaja - Markus haastavat Kimmon eilisiä puheita. Rippituolissa kuullaan taas kuulijan lähettämä ongelma ja kuullaan myös Kimmon top3, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo ottaa kierroksia linnuista ja Minna käy läpi kaupunginosia. Nettihuutokauppa on saanut huvittavia käänteitä ja Kimmo pyytää koko tiimin... heille suihkuun, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Tuottaja - Markus on palannut viikonlopun meritiedusteluharjoituksesta ja Minna käy läpi ääntä pitäviä kasveja. Kimmolla on hieman ongelmia päällekäisten aikataulujen kanssa ja linnut aiheuttavat keskustelua, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa kuullaan Minnan läpikäynti lintujen laulutumakkeesta ja Kimmo kertoo ökyilystä. Tuottaja - Markus tulee studioon maistelemaan tiimin kanssa murukahveja ja Minnaa huvittaa Suomen suojeluspyhimys ja heinäsirkkojen karkoitus Suomalaisilta viinitarhoilta, kuuntele Iltapalat tästä!
Linnunpoikaset voivat kuolla vääränlaisen pesämateriaalin takia.
Ihmisen tarjoama talviruokinta voi auttaa monia lintuja selviämään pahimpien pakkasten yli.
WWF on lähettänyt livekuvaa samalta paikalta myös kahtena edellisenä talvena. Viime talvena lähetys keräsi yli puoli miljoonaa katselua.
Linnut eivät aina pysty mieltämään ikkunoista näkyvää maastoa peilikuvaksi ja lentävät siksi niitä päin kohtalokkain seurauksin.
Radio Novan Aamussa käy ilmi ettei Kimmo petaa sänkyään. Minna ihmettelee lintuja ja saadaan tietää Markuksen top3 marjat, kuuntele Iltapalat tästä!
Lintujen tunnistaminen on taitolaji. Parran kanssa vai ilman? Vanhasta Kimmon parrattomasta kuvasta saatiin somessa sekä Minnan ja Markuksen kanssa erilaisia mielipiteitä. Minna muistelee vanhempiensa ohjeita suorasta ryhdistä. Mikä ihme on Bucket List?
- Minulla on herätysäänenä puhelimessa linnun laulua, ja olin ihan, että mitä tämä soi koko ajan, kun jalkeilla jo ollaan, Rami ihmettelee MTV:lle.