Leivän kulutus on säilynyt melko tasaisena koko 2010-luvun ajan.
Leipä kuuluu vahvasti suomalaisten ruokavalioon.
Radio Novan Aamussa Kimmon kertaillessa Minnan kaverina Mikko Suursalmi! Käydään läpi onko puhelimessa vastaajia sekä koivun siitepöly aiheuttaa päänvaivaa. Joku on kauppareissullaan nähnyt tuottaja-Markuksen ja inspiroitunut tästä, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa arvuutellaan äänenlähdettä. Minna tuo esiin ravintoloiden nimikkoannoksia ja Kimmon kotona on taas ollut tilanne päällä. Tuottaja-Markuskin käväisee studiossa ja tottakai jutellaan ruuasta, kuuntele Iltapalat tästä!
Kyseisestä tuotteesta vedetään takaisin peräti kolme eri erää.
Kimmo osaa jotain, mitä supersissisotilaskokki Markus Rinne ei osaa. Kalevalan päivän kunniaksi kirjoitetaan runoja ja soitetaan kannelta. Tiesitkö, että Minna on oikeasti töissä päiväkodissa?
Radio Novan Aamussa Kimmon epäonnistuneet keittiökokeilut huvittavat Minnaa ja Markusta. Täti muistelee -osiossa Minna palaa vuosia taaksepäin, ja kertoo, millaisen neuvon Kimmo antoi hänelle radiouransa alkutaipaleilla. Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna ja Parta-Markus ruotivat pikkujoulujen asuvalintoja sekä Linnan juhlien menua. Lihaton ja kalaton kalavuoka aiheuttaa hämmennystä, ja Savonlinnalle keksitään uusi mainosslogan – kuuntele jälki-istunto tästä!
Leivänpaahdinta voi hyödyntää muuhunkin kuin pelkän leivän paahtamiseen.
Leipä on tärkeää myös säilyttää oikein.
Radio Novan Aamussa Akilla on idea ja Minna tuo uutisia Hämeenlinnasta. Aleksanteri Juuri pääsee täyttämään tarkoituksensa ja yllätetään vielä Niina Backman, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki kertoo olevansa valmis, Minna yrittää selittää sanan "häpsinki" alkuperää ja laitetaan Aleksanteri Juuri tekeytymään. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa jatketaan Aleksanteri Juuren saagaa ja mietitään syksyn kaupallistamista. Horoskoopit aiheuttavat keskustelua ja ollaan ihan fiiliksissä! Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään nimeä juurelle ja kysellään mitä söisit loppuelämäsi? On taas se aika vuodesta kun on aika sanoa tahdon ja saadaan puhelu leipurilta, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aamun tiimi jatkaa juurihommissa ja Aki toteaa myös Minnan olleen oikeassa. Minna joutuu Akin tökinnän kohteeksi, kuuntele Jälki-istunto tästä.
Tämä resepti vie kielen menneessään!