Radio Novan Aamussa Minna käsitellään Landerallin jälkipyykkiä ja Minna kyselee mistä tunnistaa Suomalaisen kodin? Tuottaja Parta-Markus kertoo kuinka viikonloppuna hävetti ja Akilla on tähän vielä hävettävämpi kertomus, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamun lähetys tulee tänään Kyöstilän maatilalta. Aki löytää yhteyden lehmän kanssa kun Minna vuorostaan tuupataan sivuun lypsykoneelta. Uuden etuliitteen saanut sissihiihtäjäkokki "Darude" Parta-Markus jakaa isänpäiväviikonloppuun ruokavinkin. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamun jengi suuntaa tänään vihdoin kauan odotetulle landerallille. Landetäpinöiden lomassa Aki ja Minna pohtivat mm. onko ihmeaine sinkki, vai perus keltainen Jaffa parempi flunssan taltuttamiseen. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa astronautit lähtevät tällä kertaa vaipanvaihdon kautta kotiin. Teemaan sopivasti, Akille vaippojen käyttö on matkustamisen yhteydessä tuttua puuhaa. Minnan salattu landetausta paljastuu, ja siihen liittyy vahvasti myös fosforimönkijät. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamu on tehnyt uusiksi legendaarisen Kummeli - sketsin. Aki ja Minna tekevät nimitestejä ja tuottaja Parta - Markus tuo lisäinfoa Landerallista, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa toivottu ja pyydetty Minnan sporttivartti ja Aki hyräilee tunnareita. Rennon jäykät juhlat on pidetty ja Landeralli tulee, oletteko valmiit? Kuuntele Jälki-istunto tästä!