Anssi ja Niina löysivät uuden paikan, vai onko kyseessä sittenkin kirjoitusvirhe, vai eivätkö Anssi ja Niina näe enää lukea laserleikkauksista huolimatta. Niina löysi myös ilahduttavan piirteen lumesta, mutta mitä Anssi on tehnyt vaimonsa joululahjalle? Kuuntele, niin tiedät mistä puhutaan!
Monet koiranomistajat ulkoiluttavat koiria 3-4 kertaa päivässä, monet pitkiäkin lenkkejä, myös helteellä.
Lyttykuonoiset rodut, kuten ranskanbulldoggi, kuuluvat riskiryhjmään.
Tyypillinen paikka lämpöhalvauksen saamiselle on kuuma auto, jossa lämpöhalvaus voi kehittyä hyvinkin nopeasti.
Naisten ajattelu luistaa paremmin korkeammassa lämpötilassa ja miehillä suoritustaso puolestaan laskee, selviää sisätiloissa toteutetusta tutkimuksesta.
Lämpimintä on ennusteen mukaan torstaina ja perjantaina, uutisoi Iltalehti.
Kevät voi tuoda mukanaan muutakin kuin pelkkää iloa.
Liian kylmässä tai lämpimässä uni ei ole yleensä rentouttavaa.
Jennifer Abma säikähti pahemman kerran, kun hän meni herättämään omaa tytärtään päiväunilta.
Lisääntyvä auringonvalo ja lämpö houkuttelevat aurinkoon, mutta liian kauan siellä ei kannata oleskella.
Kesän lämpiminä päivinä saattaa kaivata pikaista keinoa oman janojuomansa jäähdyttämiseen. Sellainen on tarjolla, etkä tarvitse kuin suolaa, jääpaloja ja vettä.
Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin viime viikon perjantaina julkaistu uutuusalbumi Käpälikkö on myynyt kultaa. 
Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on julkaisut ensimmäisen singlen lokakuun alussa julkaistavalta Käpälikkö -albumilta. Lisätään lämpöä julkaistiin 1. elokuuta.
Kesällä autoillaan paljon koira kyydissä. Karvaturria ei kuitenkaan saisi jättää autoon kuumalla ilmalla lainkaan. Jo parinkymmenen asteen ulkolämpötilassa auton sisälämpö nousee tunnin sisällä hurjaan yli viiteenkymmeneen asteeseen.
Helteellä lämpötila nousee päivän mittaan autossa helposti saunalukemiin, mikä voi olla autossa olevalle hengenvaarallinen jo hetkessä. Pahimmassa vaarassa ovat lemmikit ja pienet lapset.
Suomen säässä tapahtuu merkittävä muutos viikonlopun aikana, kun korkeapaine vahvistuu Suomen itäpuolelle ja Suomeen alkaa virrata kaakosta hyvin lämmintä ja kosteaa ilmaa.