Tiistaina lainailtiin tavaroita, mutta miten oli palauttamisen laita. Eikö Anssi saa enää ooooo -reaktiota? Entä voisiko Niina vaan lompsia talokaupoille?
Aki antaa valtiolle neuvoja hävittäjähankintoihin ja Minna valitsee meille Euroviisuedustajan. Aki ja Minna pohtivat, onko paikkaa jota ei jesarilla korjaisi ja minne Minnan pipot katoavat. Samassa paketissa selviää myös Akin ja Minnan empiirisen koiratutkimuksen tulokset, kuuntele tästä!
Koska lainattu kirja kuuluu palauttaa, entä saako sitä pyyhettä varastaa hotellista? Mm. nämä mietityttävät kuuntelijoita, mutta onneksi kaikkitietävä Anssi kertoo vastauksen näihinkin! Entä ovatko vanhat kodinkoneet parempia kuin uudet? Vastaus myös tähän kysymykseen täältä!
Eksä lainasi Rachelilla rahaa ja näin hämmentävä tapahtumaketju sai alkunsa.
Morsian ajatteli hylätä perinteisen häälahjalistan ja pyytää vierailta erilaista lahjaa.
Jos lomabudjetti tuntuu ankealta, kannattaa kokeiluun ottaa muutama asiantuntijoiden suosittelema keino.
Kun röyhkeydellä ei ole enää mitään rajaa. Absurdein lainan takauspyyntö tultiin esittämään Niinan kotiovelle!
Toimituksen sähköpostiin tuli kysely tavarasta, joka on lainattu ilman lupaa. Tämä sai Anssin ja Niinan miettimään lainattuja tavaroita.
Hyppy on kova rasite koiran nivelille ja voi johtaa myöhemmin ongelmiin.
Järvenpään kirjaston naisvirkailijat päättivät näyttää, että monien mielipide hyssyttelevistä kirjastovirkailijoista on täysin väärä!
Asunnon ostamista harkitsevien kannattaa varautua korkotason reippaaseen nousuun, kertoo Nordea Pankin yksityistalouden ekonomisti Anu Numminen.