"Se oli mun mieshetki ja heti perään kaksi viikkoa myöhemmin oli toinen"
Radio Novan torstaiaamussa Laatikon salaisuutta pääsi arvuuttelemaan Pirjo, joka päätti tyttärensä Jennan kanssa lähteä kahden arvauksen taktiikalla liikenteeseen. Mutta tarvittiinko toista arvausta, kuuntele!
Kuka sen määrittelee, miltä pakkanen TUNTUU iholla?? Pukeutumisohjeiden mukaan ei ainakaan kannata liikkua älästi, vaikka toppahousut lieneekin perkeleen keksintö... Nostalgianurkassa Minna putoaa polvilleen kiiltokuvien edessä ja Aki höyrystää postimerkkejä.Kuka näkikäään rivon painajaisen Paavo Väyrysestä ja pitäisikö hänelle myöntää siitä hyvästä viiri? Pakkasaamun tunnelmat linkistä alla
Radio Novan Aamussa on arvuuteltu Laatikon salaisuutta, jossa maanantaiaamulla potissa oli 960€. Noora Tampereelta veikkasi sekä pesuainepullon että kylpylelun kätkeytyneen lukittuun laatikkoon. Ja kuinkas sitten kävikään. Kuuntele tunteikas voittopuhelu!
Radio Novan Aamussa mietittiin mm. piiloutuiko Väyrynen linnaan, miksi Aki ja Minna eivät saaneet onnitteluja ja oliko laatikon salaisuus tähän mennessä sekopäisin. Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Edellisen Laatikon Salaisuuden ratkeamisesta oli kulunut melkein kuukauden päivät, kun Annina soitti 7. marraskuuta Akille ja Minnalle. Kuuntele voiton hetket.
13.10. arvuuteltiin viikon viimeistä kertaa Laatikon Salaisuutta. Kisailijaksi pääsi Riikka Oulusta ja loppu on historiaa. Kuuntele epäonnen päivän voiton hetket.
Tämän kertaista Laatikon Salaisuutta oli arvuuteltu 3. elokuuta alkaen. Maanantaiaamu sai iloisen käänteen, kun Paula Jyväskylästä soitti kilpailuun. Kuuntele voiton hetket yläpuolelta.
Radio Novan Aamussa on yritetty ratkoa laatikon salaisuutta maaliskuusta lähtien. Keskiviikkoaamuna, kun potti oli jo ennätykselliset 2850 euroa, oli Sirpan vuoro antaa omat veikkauksensa. Mitä laatikosta löytyi ja millaiset olivat Minnan, Jannen ja voittajan reaktiot?
Laatikon Salaisuutta oli jännitetty jo marraskuusta asti. Arttu ja Minna arvuuttelivat Salaisuutta reuntouneena ja kuinkas sitten kävikään.
Kaikki voiton merkit olivat ilmassa tiistaiaamuna, kun Tanja pääsi arvailemaan Laatikon Salaisuutta.
Radio Novan Aamun ensimmäinen Laatikon Salaisuus ratkesi tiistaina 20.9, jolloin 480 euroa lähti oikean esineen arvanneelle Tanjalle. Aki ja Minna piilottivat Laatikkon Salaisuudeksi uuden esineen, jota kerettiin arvuutella tasan kahdeksan päivää, kunnes Tuija soitti maanantaiaamuna lähetykseen. Voiton jälkeen Tuijan työkaveri Susa otti yhteyttä Akiin ja Minnaan kertoakseen taustoja voitolle.
Laatikon Salaisuuden arvuuttelu aloitettiin Radio Novan Aamussa maanantaina 5.9. Potti ehti kasvaa jo 480 euroon, kunnes Tanja soitti tiistaiaamuna kilpailuun.