Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) tietoon on tullut, että kuluttajille on myyty tulipalon vaaraa aiheuttavia jouluaiheisia kynttiläasetelmia
Videolla Ansa Kynttilä esittää värilaulun, jolla kuullaan hieman härskimpiäkin sanoja.
Minna muistelee Master Chef -matkaansa ja Markus kyselee Kimmolta sekä Minnalta minkälaista on asua teinien kanssa. Millä tavalla Kimmo ja Markus luovat arkeensa tunnelmaa?
Takaisinveto koskee tuotetta sen kaikissa värivaihtoehdoissa.
Niksin avulla viileisiin syys- ja kesäpäiviin saa ihan uudenlaista tunnelmaa.
Kynttilät ottavat nyt kuplien muodon.
Ernest Lawsonin Ansa Kynttilä -niminen hahmo sijoittui sketsihahmokilpailussa toiseksi.
Kynttilän palamista tulee muistaa tarkkailla, sillä esimerkiksi savuttava kynttilä aiheuttaa enemmän hiukkaspäästöjä kodin huoneilmaan.
Niksi toimii erityisen hyvin kynttilöille, joiden sytyttäminen on vaikeaa.
Tarvitseeko veden lämpötilaa mitata? Entä pitääkö kynttilät kovettaa kylmässä vedessä?
Somessa leviää video, jossa vinkataan, kuinka trendikynttilöitä voi tehdä itse.
Niina löysi vanhan päiväkirjansa, joka aiheutti pientä punaa poskiin. Antaisitko puolison tai ystävän lukea päiväkirjaasi? Miten saa tehtyä hienon diy-kierrekynttilän? Entä millaista apua veturinkuljettaja kaipaili?
TikTokissa on runsaasti erilaisia ohjevideoita, joista on apua esimerkiksi kodin sisustamisessa.
Monen kotoa löytyy tuoksukynttilöitä. Tuoreen tutkimuksen mukaan parempi on kuitenkin luopua tavasta, oman terveyden vuoksi.
Sosiaalisessa mediassa on viime aikoina levinnyt kuva seinällisestä kynttiläpiirustuksia. Jotkut ovat saattaneet nähdä niissä jotain kaksimielistä. 
Haluatko tehdä lähtemättömän vaikutuksen kavereihisi missä tahansa pippaloissa? Et tarvitse siihen muuna kuin alustan, kynttilän ja lasillisen viiniä.