Radio Novan Päivässä pohditaan voiko eksän kanssa palata yhteen ja miten roskat saa parhaiten pois silmästä. Pirjon viikon kohokohta oli paimennuskurssi, jota seurasimme mielenkiinnolla tällä viikolla. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä jaetaan hauskimpia liftauskokemuksia ja vinkkejä tulevan palmusunnuntain valmisteluihin. Millainen ihminen varastaa toisen ihmisen uima-asun tai googlettaa itselleen diagnoosin? Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä ihmeteltiin, että ajokortti ei käy kaikkialla henkilöllisyystodistuksena ja Niina pääsi ratkomaan kaaritukiongelmaa yhdessä Novan kuulijoiden kanssa. Kuumassalinjassa koitetaan nauttia yksinolemisesta sekä etsitään oikeaa aikaa ja tapaa auton pesuun. Kuuntele viikon parhaimmat palat tästä!
Radio Novan Päivässä otetaan mittaa niin Niinan pituudesta kuin kodinkonehuolloista. Radio Novan kuulijoiden kanssa pohdiskellaan, miten maanantaista saa viikon parhaimman päivän ja voiko aikuinen kasvaa pituutta? Kuuntele viikon parhaimmat palat tästä!
Radio Novan Päivässä pohdittiin, miten on mahdollista hukata oma auto. Viikolla vietettiin myös kaksosten päivää ja saatiin lautapelisuosituksia. Mukana myös korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Mari Heron haastattelu. Kuuntele kooste tästä.
Radio Novan Päivässä mietitään sopivaa nimeä Niina Backman -nimisen lehmän vastasyntyneelle vasikalle. Olisiko Ullatus tai Unna? Niina perkaa myös kuulijoiden hieman erikoisempia, geeniperimästä lähtöisin olevia ulkonäköpiirteitä. Mukana myös Kuumalinja, jossa jaetaan parhaimmat vinkit unettomuuteen.
Radio Novan päivässä pohdittiin voiko YouTube-opetusvideoista olla oikeasti hyötyä. Viikon aikana Niina ja tuottaja Nea pääsivät toimimaan Amorin apulaisina. Mukana myös esikoiskirjailija Emmi Köykän haastattelu.
Radio Novan Päivässä jaetaan sankaritarinoita. Millaisia rangaistuksia kuulijat ovat saaneet nuorempana ja voiko rairuohon liiallisesta kasvusta saada rankkua? Mukana myös Niinan antama tv-ohjelma suositus ja lumikolaaja-Eemelin haastattelu.
Radio Novan Päivässä on lopetettu stressaaminen keskellä jouluviikkoa. Talvipäivänseisaus ja muut seisaukset hämmensivät niin Niinaa kuin osaa kuulijoistakin. Millaisia uudenvuodenlupauksia on tehty vuodelle 2022? Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä on eletty kiusallisten tilanteiden ääressä ja kuultu totuuksia lasten suusta. Niinasta on tullut alkuviikosta pilkullinen ja syitä tähän etsittiin yhdessä kuulijoiden kanssa. Mukana myös erikoisia pitsatäytteitä ja pohdintaa siitä, voiko vanhemmilla mennä suoraan jääkaapille.
Radio Novan Päivässä Niina on päässyt jonottamisen makuun. Kuumassalinjassa päivitellään siivoamisen saloja ja ääneen pääsee myös somesensaatio Auri Kananen. Mitä mahtaa kuulua Marsulle ja Niinan hopeasoturille? Kuuntele Radio Novan Päivän viikon parhaat tästä.
Radio Novan Päivässä ollaan viikon aikana oltu mm. naisten ongelmien äärellä. Niina on jäänyt jumiin erikoiseen paikkaan ja muistuttelee, mitä koulussa ei missään tilanteessa saisi tehdä. Mukana myös kuumalinja, viikon kohokohta ja ylistys Heinolalle.