Tiistaina tukittiin teitä ja pohdittiin onko kaupunkisuunnittelija ollut krapulassa. Miten sujui Niinan munan heilutus? Entä mistä lähtien glitterit ovat tarkoittaneet kivoja vaatteita?
Yllättävän moni aloittaa keskustelun taksinkuljettajan kanssa samalla tavalla.
Virolainen rekkakuski, k-kauppias... onhan näitä! Kuuntele mistä on kyse!
Taksikuljettajien ahdistelukertomukset pöyristyttävät Novan Iltapäivässä. Vastentahtoiset niskahieronnat ja vaihtoehtoiset maksutavat kuuluvat olevan yöelämässä hurjan yleisiä.
Anssi ja Niina pohtivat, miten pöyristyttävän tositarinan takana oleva bussikuski on päätynyt tekoonsa - Onko hän lukenut Reginaa?!
Radio Novan Iltapäivässä heräsi kiivas keskustelu bussikuskeista ja heidän asenteistaan liikenteessä.
Toiset saattavat nähdä lapsistasi jotain sellaista, mitä sinä itse et aina näe.
Huippusuositussa Putous-sarjassa nähdään joka lauantai Suomen television hauskinta antia. Ohjelmassa tutustutaan joka viikkoa sketsihahmoihin, joista yksi on Kari Ketosen taksia ajava Aimo Sonni. 
Daimlerin kehittelemä kuskiton rekka pääsi ensimmäiselle koeajolleen saksalaisella moottoritiellä. 
Töissä ei ole aina hauskaa, sen me kaikki tiedämme. Eräs roskakuski kuitenkin purki turhautumisensa melko raivoisasti kesken työtehtävien. 
Tunnetko sinä jonkun innokkaan, mutta taidoiltaan suorastaan surkean remontti-intoilijan?
Sani Kiivasen isä kertoi ennen kuolemaansa Sanilla olevan sisarpuolia Pohjoismaissa. Nyt Kiivanen etsii heitä sosiaalisen median avulla. 
Pitsakuski kutsuttiin takaisin ostopaikalle rahastuksessa sattuneen pienen väärinkäsityksen vuoksi. Paikan päällä pitsakuski sai kuulla kunniansa ja joutui palauttamaan rapiat 7 dollaria. Nettikansa kuitenkin riensi kuskin apuun ja yhteisrahoitushanke onkin hieman lähtenyt lapasesta. 
Pois alta risut ja männynkävyt, Suomen surkeimmat kuskit ovat jälleen täällä! Kuskimme saavat mäkilähdöt, taskuparkit, väistöliikkeet ja normaalit auton hallintaan liittyvät tehtävät näyttämään suunnattoman vaikeilta, jopa vaarallisilta.
Pikkujoulusesonki on marras-joulukuun vaihteessa kuumimmillaan. Tämä näkyy myös taksiliikenteessä, jossa varsinkin ravintoloiden valomerkin tultua kannattaa varautua jonottamaan pitkiäkin aikoja. Helsingin taksiautoilijat ry:n puheenjohtaja muistuttaakin juhlakansaa olemaan pikkujoulukautena maltillisia.
Liikenneturvan kyselytutkimus kertoo, että yli puolet suomalaisista soittaa puheluita ja lukee viestejä kännykästään ajon aikana. Kolmasosa tunnustaa myös kirjoittavansa tekstareita ratin takaa.