Vessan käytön spekulointi Ruskarallin aikana jatkuu edelleen, nyt Minna jo ehdottaa Akille vaippoja! Aki epäilee vilustumista mutta Minna ei tätä ihan osta. Minnalle oli käynyt pieni kämmi pestessään pyykkiä ja mikä mahtaa olla hybristofilia? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Nyt sai tuleva Ruskaralli ihan uuden käänteen, kun Akilla ja Minnalla tuli puhetta vessan käytöstä. Kuulijakin pääsi antamaan palautetta asian tiimoilta. Akille oli tapahtunut yllättävä kohtaaminen cateringpalvelun kanssa ja Kotkan satamaan oli tuotu parkkiin suuri purjevene. Tämän ja paljon muuta kuulet tästä!
Aki oli löytänyt aamun työmatkalle varsinaisen klassikkobiisin. Romantikko-Aki on kuulijoiden mielestä gangsterin näköinen mies, jopa Akin vaimolla oli kommenttinsa tähän. Aki ja Minna paljastavat mitä vihaavat itsessään ja millä keinoin Aki pysäyttäisi epäilyttävän henkilön? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Minna tykkää käyttää paljon kaulahuiveja ja Akin mielestä Minnalle sopisi todella hyvin liero kaulaan! Aki oli eilen viettänyt kivaa grilli-iltaa ja tytär oli yllättänyt aikamoisella kehulla. Minna oli tehnyt kotona jotain semmoista mitä ei ole ikinä ennen tehnyt ja minkä nimen Aki laittaisi omalle firmalle? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Aki ja Minna puhuvat urheiluseurojen sakkokassoista ja tästähän idea lähti sakkokassaan ruskarallille. Aki olisi halunnut mennä katsomaan uuden Tarantinon elokuvan mutta Akin tyttärellä oli tähän oma mielipiteensä. Minkälaista puuta Minna haluaisi halata tänään ja paljon juontajien outfit maksaa? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Aki ja Minna puhuvat kehonkielestä ja Akille osui lentokoneessa ärsyttävä vierustoveri. Akilla on James Bondista salaliittoteoria, miksi Bond touhuaa vain kerran saman naisen kanssa. Mutta mikä onkaan paras hetki luovalle ajattelulle? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Naturisti Risto saa Akin ja Minnan spekuloimaan patsaista, mitkä ovat alasti ja tämähän lähtee tunnetusti lapasesta. Aki hyppää pastorin saappaisiin ja se saa yllättävän käänteen heti alkuun. Aki ja Minna maistelee Fazerin karkit ja miksi torstai on Akin ja Minnan lempipäivä viikosta? Kuuntelemalla kooste, tämä kaikki selviää!
Akin ja Minnan aamu oli tässä, koska Aki tunnetaan nykyään uudella nimellä! Laulutervehdykset olisi hyvä saada Akin ja Minnan mielestä käyttöön ja Akilla onkin laulutervehdys mielessä mitä lähettäisi aina Minnalle. Putin tulossa Suomeen mutta mitä Aki tajusikaan aina käytyään Tampereella? Nämä ja kaikki muut, selviää kuuntelemalla!
Minna opastaa jokaista puhelinmyyjää, miten myynti käy. Pääskyvuoren linkkitorni on myytävänä ja Aki suunnittelee sinne jo bisnestä mutta kuka Suomalainen on jo tehnyt tarjouksen tästä? Akin hampaiden huolto saa jo Minnan lasit huurtumaan ja mitä onkaan tapahtunut siilikannalle suomessa? Tämä selviää kuuntelemalla!
Uusi viikko alkaa Akin ja Minnan kikkailulla. Aki innostuu, kun Minna kysyy mitä Pukki teki viikonloppuna. Minna haluaisi nimetä varpaat ja Akilla on ainakin yhdelle varpaalle loistava nimiehdotus. Mutta mitä Minna motkottaa lähetyksessä? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Tomas Ledin saa Minnan ja Akin tuohtumaan kesän pituudesta. Akilla on hammashoito taas edessä ja Minna jakaa hyvän ohjeen Akille. Nykypäivän häätrendit jakaa mielipiteitä Novan aamussa, mitä pitäkään ottaa huomioon hääkuvassa? Akille tapahtui vahinko suorassa lähetyksessä, tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Aki ja ja Minna puhuvat ekasta kerrasta ja mikä biisi soi silloin. Uudet sanat puhuttavat ja muun muassa sana itselö. Äppejä on joka lähtöön ja tästä Aki ja Minna puhuvat, että eikö voisi joku standardi olla tässä. Kutsunnat alkavat tänään ympäri Suomea ja Aki kertoo tarinaa omista kutsunnoista. Akin ja Minnan tuleva ”pierunhajuinen kiertue” puhututtaa jälleen.
Minnalla tuli Maradona biisistä mieleen Sabrina, tästähän Aki innostui. Aki ja Minna miettivät pitäisikö potilaan nimen huutaminen vaihtaa johonkin toiseen tapaan kutsua potilas. Aki oli liittynyt Linkedin palveluun ja Minna kertoo postin uudesta ongelmasta tilatun laukun kanssa. Ja mitä onkaan gt-jooga?
Minnan lapset ovat aloittaneet koulut ja siellä on mahdollista saada nyt kaappi itselleen. Aki kertoo omista kouluajoistaan ja miten kaappi vaikutti hänen elämäänsä. Minna oli tilannut paketin postiin mutta siinä on kestänyt ja kestänyt. Aki ja Minna puhuvat asiakaspalvelusta ja sinne jonottamisesta. Aki kertoo tarinan Tampereen yöelämästä, kun oli käynyt karaokebaarissa.
Minnaa huolestuttaa Akin lajittelu, koska tarkastaja on saapumassa toimistolle. Aki palaa vielä kesäiseen Liverpooliin ja siihen, millainen Rautiaisen Pasi on oikeasti ja millainen sekoilu tapahtui lentokentällä kotiin palatessa. Minnaa taas mietitytti lasten nimeäminen.
Minna kertoo Akille mitä on asmr. Akihan tästä villiintyy kertomaan omia asrm juttuja Kummeleista. Aki ja Minna puhuvat mitä eroa on miesten ja naisten vanhemisella. Tänään 6.8 Yle Teema näyttää Akille tutun elokuvan Käpy selän alla, jonka Aki on selkeästi monesti nähnyt.