Oliver tiedottaa asiasta Twitterissä.
Esimerkiksi kinkku tai katkaravut ovat yllättävä lisä pannukakun päälle.
Kaireniuksen mukaan suomalaisilla on muita vähemmän ennakkoluuloja hyönteisiä kohtaan.
Video on levinnyt YouTubessa.
Hyönteisten syöminen kiinnostaa suomalaisia yhä enemmän.
Ihmiset epäilevät, että stressi on vanhentanut huippukokkia.
Ramsayn Instagramissa julkaisema kuva on saanut fanit ihmettelemään hänen kasvojaan.
Kokin mukaan monet ihmiset teeskentelevät olevansa allergisia ruoka-aineille, josta he eivät pidä.
Ruoanlaitto voi toisinaan olla työlästä puuhaa ja pahimmillaan ruoan valmistamiseen voi kulua turhauttavan paljon aikaa. Siksi kannattaakin olla tietoinen aikaa säästävistä nikseistä.
Kokki Kari ”Kape” Aihinen tunnetaan television kokkiohjelmista ja ravintoloitsijana. MTV3:sella alkaa uusi Illallinen äidille -ohjelma, jossa julkkismiehet kokkaavat äideillensä Karin opastuksella. Millainen ohjelma on luvassa? Entä kuka määrää Aihisen keittiössä?
Paluun televisioon tekevän Kokkisodan juontaja Sikke Sumari kävi tänään Radio Novan Aamussa Akin ja Minnan vieraana. Miten hän reagoi kuullessaan ohjelman paluusta? Entä omasta valinnastaan juontajaksi? Kuuntele koko haastattelu.
Juontaja ohjelmassa tullaan näkemään Sikke Sumari.
Tomi Björckin ja Kari Aihisen luotsaama Katastrofikokki on ruoanlaittokilpailu, jossa kilpailijat pyrkivät välttämään Suomen surkeimman kokin tittelin. 
Chef Crusoe opastaa ensimmäisellä ruokavideollaan, miten valmistat italialaisen ruokaklassikkon.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. BLT-leipä on yhtä kuin bacon, lettuce and tomato. Näistä on herkullinen amerikkalainen klassikko tehty.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Hittileivonnainen banoffee on saanut nimensä loistavasta banaanin ja toffeen yhdistelmästä. Valion maustetuilla rahkoilla ja banoffeen makumaailmalla saat herkullisen ja nopean rahka-banoffee jälkiruoan.