Radio Novan Aamussa Minna miettii että kumpi, Turku vai Tampere. Kimmo tuo esiin kuninkaallisen ruokavalion ja tuottaja-Markus pitää pistarit ja tuo yllätyksen mukanaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna antaa kuulijalle vinkkejä Lahteen ja Kimmo aikoo kerätä kasaan tietokonetiimin. Mietitään eläkepäiviä ja somessa leviävää haastetta, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi autojen nimeämistä ja eläinten ikää. Minnalla on ajatus mitä hän voisi tehdä työkseen jos radioura päättyisi ja Kimmo on ensi viikon pois lähetyksestä, kuulet syyn täältä!
Radio Novan Aamussa Minnan ajatuksissa on kuninkaalliset Ruotsista ja Kimmo taas on mokannut edellisenä iltana. Minnaa hämmentaa suodatinpussit mutta mitkä ovatkaan ne asiat joita tuodaan esille kun kuullaan miltä paikkakunnalta olet? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamu -ohjelmassa Vehviläinen ja Minna Kuukka puhuivat syksyn kauneudesta, johon Vehviläinen kertoi omia kokemuksiaan.
Radio Novan Aamussa palataan hieman vielä eiliseen keskusteluun Kimmon värisokeudesta. Puhutaan autoista ja niiden pysäköinnistä mutta kuka olikaan Sinikka Behm? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna murtuu Kimmon puolesta. Kimmo on nähnyt helvetinkoneita ja kahvinkeitto työpaikalla saa koko tiimin melkein jopa sotajalalle, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa palataan ajassa taaksepäin, viime viikon perjantaihin ja tyky-päivän aktiviteetteihin. Kuullaan Kimmon top3 supervoimat ja puhutaan työajoista, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on sitä mieltä että shamaani on hyvä jätkä ja Minnalla on tähän eri tiedot. Tuottaja - Markuksen yöunet on kuu vienyt ja Minnan mopoilut eivät mene kuin Strömsössä, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Tuottaja-Markus on hukannut kellonsa ja hänen vaimollaan on tähän vastaus. Minna ja Kimmo käyvät läpi itkuja ja selviää miksi lentokoneet maalataan valkoisiksi, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on lisännyt filtteriä kuvaan. Ammattilehdet ovat myös tapetilla ja tuottaja-Markus on tuonut studioon kassillisen hyvää, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi vankilapakoa sekä puuttuvia kirjaimia. Minnan laatikkoon ei ole koskemista ja tuodaan esille yhden aikakauden päätös, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna kyselee Kimmolta kursseista ja hygienia lääkärissä mietityttää. Tuottaja-Markuksella on alkamassa kaikkien aikojen kausi ja kuullaan Kimmon top3 puut, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna saa kuulijalta palautetta ja Kimmon aamutoimet ovat jääneet vajaaksi. Käy ilmi ettei Minna haittaa jos hänen ikkunan takana kurkitaan ja Kimmo jakaa vinkin huonolle hiuspäivälle, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo saa jo ennen lähetystä puheluita ja Minna haluaisi kokea uuden yhdistelmälajin . Tuottaja - Markus on palannut reissuiltaan ja mietitään tulevaa inssiajoa, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon viikonloppu sai ikävän aloituksen, joka kuitenkin osoitti ihmisten hyväntahtoisuuden. Minna julistaa mielenkiintoisen listan ja kasin aamun kilpailu saa pohtimaan miksi maailmassa pitää olla eri mittajärjestelmiä. Entä mitä Minnalla oli kaulassaan kerran töihin tullessaan? Kuuntele iltapalat tästä!