Radio Novan Aamussa päästään Akia ja Minnaa yhdistävän huonon huumorin ytimeen, kun Nenähuilumies itse on ottanut yhteyttä Akiin. Tästä kaksikko päätyykin hyvin nopeasti torvipieruihin ja nahkatrumpetteihin! Minna on törmännyt outoon suomalaiseen ruokailutottumukseen, ja onhan mukana myös tuottaja Parta-Markuksen viikonlopun ruokavinkki ja paljon muuta, kuuntele parhaat palat tästä!
Minnan tiistaiaamu alkoi monen mutkan kautta. Mikä naisia syövä laite löytyi Radio Novan toimituksen nurkasta? Mitä muoti- ja sisustusasiantuntija Linnanahteella oli kerrottavana syksyn sisustustrendeistä? Kuinka Kuukan kielikurssi starttasi? Kuuntele Radio Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Uuteen viikkoon lähdettiin lyhyillä yöunilla. Minkälaiseen kompastuskiveen Minna oli törmännyt kielikurssiensa kanssa? Ketkä ovat mahdolliset itkijät uudella Vain Elämää -kaudella? Kuinka Akilla ja Minnalla oli sujunut Jukureiden pelissä? Entä yhteisessä illanvietossa? Kuuntele maanantaiaamun parhaat palat yläpuolelta.
Torstaiaamuna verhottiin suloja ja tuotiin taas kerran esille Akin ”guilty pleasure”. Kenellä kasvaa karvat juuri oikeissa paikoissa? Pitäisikö miesten kokeilla meikkiä? Entä ihan kenen tahansa vartijan hommaa? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.