Radio Novan Aamussa, Kimmon lomaillessa, Ile Uusivuori tuuraa. Minna halusi päästä paimentamaan lehtiä ja Ile inspiroitui keihäänheitosta keksiessään uutta lajia melkein mahdottomassa tehtävässä. Keski-iän harrastukset, here we come. Kuuntele Iltapalat tästä!
Markus saa vihiä miten Wifiä voi hyödyntää paremmin ja Minnaa jännittää miten hänen peukalo pärjää poliisiasemalla. Onko hiipivät keski-ikäiset naiset valloittamassa kauppakeskukset?
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna pohtivat Brittein kuninkaallisten hovin koukeroita. Tänään on myös suuri päivä: tuottaja Parta-Markus hiihtää Finlandia-hiihdon! Mitkä ovat Akin ja Minnan saatesanat ladulle, ja mikä onkaan Markuksen viikonlopun ruokavinkki? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa kysellään Akin loma kuulumiset ja Minna on miettinyt ihmisten puhuttamista eri kielillä. Tuottaja parta - Markus on tajunnut keski-ikäistyvänsä ja Akin naama on näkkärillä, kuuntele parhaat palat tästä!
Keskustelu keski-ikäisten miesten biletyksestä johti hyvin nopeasti keskusteluun krapulasta.
Aki on tunnettu muotipiireistä, mutta nyt catwalkilla nähdään myös Minna, joka on valinnut ylleen kevään ja kesän kupolitelttamalliston.
Anssi säikähti, kun häntä kehuttiin nuorekkaan näköiseksi. Radio Novan Iltapäivässä pohdittiin, milloin ihminen saavuttaa sen iän, että milloin pukeutuminen kääntyy nuorekkaaksi,
Tuore yhdysvaltalainen tutkimus kertoo, että keski-ikäinen mies näyttää naisien silmissä dorkalta, jos hänellä on lippis päässä väärinpäin. Tutkimus aiheutti pukeutumiskriisin myös iltapäiväjuontajalle.