Katie Holmesilla on selkeä lempparitakki.
Jo kolmella vaatekappaleella saa luotua tyylikkään arkityylin.
Radio Novan Aamussa käydään läpi nimipäiviä ja juhlitaan harmautta. Mikä olisi Minna-Syndrooma ja pitäisikö lentokentät nimetä suomessa? Kuuntele Iltapalat tästä!
Holmes tepsutteli New Yorkissa hopeissa kiilakoroissa.
Trikoota ja väljyyttä, kiitos.
Silkkiä, satiinia ja naruolkaimia. Niistä on nyt kesämekot tehty.
Katie Holmes suosii tyylikkäitä, mutta mukavia jalkineita.
Holmesin päällä nähdyt sandaalit ovat osa uutta yhteistyömallistoa.
Vihreä ja ryhdikäs takki kruunasi näyttelijä Katie Holmesin tummanpuhuvan asun.
Tiukat pillifarkut voi unohtaa, sillä nämä asukuvat saavat meidät ihastumaan leveälahkeisiin housuihin.
Katie Holmesin asu tuo vahvasti mieleen 2000-luvun alun, eikä monen mielestä lainkaan hyvässä mielessä.
Janne Virtanen kyselee Katilta kuulumisia ja aiheeksi nousee mm. Katin uudet työkuviot ja pienessä alppikylässä asuvien saksalaisten ruokailutottumukset. Joko joulun odotus alkaa näkymään ja minkälaisia tapoja paikallisiin perinteisiin kuuluu? Kuuntele Jannen ja Katin keskustelu tästä!
Virtasen Janne otti yhteyttä Katiin, joka odottaa jo innolla illan lehmäjuhlia. Ken on lehmistä kaunein ja kuinka maailma makaa Saksassa? Kuuntele Katin kuulumiset tästä!
Näyttelijä ja tyyliguru Katie Holmes on aiemminkin villinnyt muotiväkeä ostoksille.
Maria otti yhteyden pitkästä aikaa Saksaan, jossa asuu Kati. Saksalaisten suosituin kesälomakuukausi eroaa hieman Suomesta, mutta yksi perinteinen kesäherkku yhdistää maita. Kuuntele Marian ja Katin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Niinasta kuorituu omanlainen kalastaja, joka mielellään laskee katiskan, mutta mikä siinä nostamisessa sitten tulee vastaan? Anssi haikailee kauppojen maistatuksien perään ja hänellä onkin muutama vinkki annettavaksi Niinalle ja kuuntelijoille. Tunteita kuumentaa myös kesäpihojen “kamaluus” trampoliini.