Radio Novan Aamussa on luvassa Minnan karkauspäiväfaktoja, sekä pohdintaa pitäisikö äitiyspakkauksen lisäksi kehittää ukkipakkaus. Luopumisen tuskaa viimeisistä työpäivistä mietityttävät Minnaa ja Kimmoa, mutta mitä Tuottaja-Markus myöntää tehneensä nuoruusvuosina? Kuuntele Iltapalat tästä!
Kansanperinteen mukaan myös naiset voivat kosia karkauspäivänä. Jos mies kieltäytyi, oli hänen määrä ostaa naiselle hamekangasta.
Karkauspäivää vietetään 29. helmikuuta.
Maria Rannan kosinta komeili Helsingin Sanomissa sivun kokoisena.
Perinteen mukaan naiset "saavat" tänään kosia. Karkauspäivää ei kuitenkaan ole nimetty pakenevien sulhasehdokkaiden mukaan.
Tuleva karkauspäivä saa Akin ja Minnan pohtimaan tasa-arvokysymyksiä. Ylsikö Minnan eilinen lihakastike mummolaruuan tasolle ja Aki paljastaa kuinka saadaan ideat myytyä parisuhteessa.
Tapahtui helmikuussa 2012: Radio Novan Minna Kuukka ja Ari Hursti pääsivät todistamaan iloista tapahtumaa suorassa radiolähetyksessä, kun he saivat yllättävän puhelinsoiton. Mitä sen jälkeen on tapahtunut?
29.2.2012 oli viimeinen päivä, kun markkasetelit ja -kolikot pystyi vaihtaa euroiksi. Suomen Pankin mukaan vaihtaminen oli viime päivinä vilkasta.