Radio Novan Aamussa mietitään missä tuntuu kun oikein kutkuttaa ja lauletaan karaokea. Käydään läpi häälahjalistoja ja mietitään mitä Minna tällä kertaa söisi hatusta, kuuntele parhaat palat tästä!
Lista on iskelmävoittoinen ja lähes yksinomaan täynnä kotimaista musiikkia.
Novan Aamussa keskustellaan alkoholittomista juomista ja erikoistaidoista. Minna on ajautunut noloon tilanteeseen kauppareissullaan ja Aki on iskenyt karaokebaariin heti ravintoloiden avauduttua.
Nyt jos koskaan maailma tarvitsee yhteisöllisyyttä.
Céline Dionin Carpool Karaoke -jakso oli dramaatisista dramaattisin.
Wiskari ja Selänne ovat hyviä ystäviä keskenään.
Perjantaiaamuun lähdettiin sumuvalojen ja heijastimien kajastuksen valossa, laulettiin karaokea ja muisteltiin Rantarockia. Pelastaako Mämmimies maailman? Pelastaisiko joku viherkasvit Akilta ja Minnalta? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Ohjelman juontaja James Corden on kertonut, että jakson julkaisemispäätös tulee edesmenneen Chester Benningtonin perheeltä.
Keskiviikkoaamuna Minnalla oli jotain tuhmaa mielessä. Kuka vetelee "13.6.2017-Nevö Föget"-naruista? Mitä ihmettä ovat VUV ja KUV? Entä mitkä yllättävät ja ei niin yllättävät kappaleet kipuavat Suomen paikkakuntien karaokelistojen kärkeen? Kuuntele aamun parhaat palat yläpuolelta.
Ykkössijalla on Adelen vierailu James Cordenin Carpool Karaokessa.
Pitkään odotettu Bruno Marsin vierailu Carpool karaokessa tapahtui vihdoin. Lopputulos on juuri niin loistava, kuin ihmiset uskalsivat odottaakin.
Tikkurilan kirjasto ylitti uutiskynnyksen maailmalla.
Digitalisoituminen muuttanut artistien tapaa tienata. Suomessa julkaistaan rahapeli, joka on tehty tiiviissä yhteistyössä kotimaisen musiikkiteollisuuden kanssa.
Mitä jos ääriliikejohtajat huutaisivatkin mikrofoniin propagandan sijaa iättömiä hittibiisejä ja slovareita?
Lauri Nurksen draamaelokuva vie näyttelijöiden Leena Uotilan ja Riku Niemisen hahmot Kotkaan karaoken SM-kisaan. Elokuva saa ensi-iltansa tammikuussa 2016, mutta sen traileri on jo julkaistu.
Suomen luonto on tehnyt karaoke-videoita lukuisten lintujen laulannoista. Nyt voit siis huhuilla kuin pöllö, visertää kuin kirjosieppo tai käkättää kuin naurulokki.