Radio Novan Aamussa Paavo Väyrynen on taas täällä. Karaokehitit on listattu ja staycation on haastava käsite Kimmolle, kuuntele Iltapalat tästä!
Suomen paras karaokeravintola on nyt selvitetty.
Adele onnistui yllättämään James Cordenin täysin.
Minnan ollessa hiihtolomalla, ihana Mari Valosaari on studiossa charmantin Kimmon ja hurmaavan Markuksen kanssa. Kimmo haastaa Markuksen kokkaamaan heille Big Mac -pastaa. Kenen kanssa Mari lauloi karaokessa Raptorin Oi beibi?
Edestä seuraajat ärsyttävät ja puheenaihepyörää pyöritetään. Minna pohtii, mikä olikaan Kekkosen oikea nimi. Markuksella on uusi leikki Minnalle ja Kimmolle, mutta miksi he matkivat lintuja?
Singa on karaoken striimauspalvelu, joka keskittyy nyt laajenemaan maailmalle. Toimitusjohtaja Atte Hujanen kertoo, mitä on oppinut karaoken luonteesta tutustuttuaan maailman jokaiseen karaokekulttuuriin.
Radio Novan Aamussa juhlitaan Parta-Markuksen syntymäpäiviä töhnäsukat jalassa – Aki ja Minna ovat tehneet syntymäpäiväsankarille lahjaksi räpin! Aamutiimi pohtii kaukosuhteita, sekä Suomen tulevaisuutta viinimaana viinamaan sijaan. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa todetaan, että moka ei ehkä kuitenkaan ole lahja. Parta-Markus lähetetään kentälle jahtaamaan ihmisiä, miten katukaraokesta suoriuduttiin aamuseitsemältä? Aki vastaan sokeri -taistelu on päättynyt – kumpi voitti? Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään missä tuntuu kun oikein kutkuttaa ja lauletaan karaokea. Käydään läpi häälahjalistoja ja mietitään mitä Minna tällä kertaa söisi hatusta, kuuntele parhaat palat tästä!
Lista on iskelmävoittoinen ja lähes yksinomaan täynnä kotimaista musiikkia.
Novan Aamussa keskustellaan alkoholittomista juomista ja erikoistaidoista. Minna on ajautunut noloon tilanteeseen kauppareissullaan ja Aki on iskenyt karaokebaariin heti ravintoloiden avauduttua.
Nyt jos koskaan maailma tarvitsee yhteisöllisyyttä.
Céline Dionin Carpool Karaoke -jakso oli dramaatisista dramaattisin.
Wiskari ja Selänne ovat hyviä ystäviä keskenään.
Perjantaiaamuun lähdettiin sumuvalojen ja heijastimien kajastuksen valossa, laulettiin karaokea ja muisteltiin Rantarockia. Pelastaako Mämmimies maailman? Pelastaisiko joku viherkasvit Akilta ja Minnalta? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Ohjelman juontaja James Corden on kertonut, että jakson julkaisemispäätös tulee edesmenneen Chester Benningtonin perheeltä.