Lajia leviää Suomeen erityisesti viljelykasvien siementen epäpuhtauksina ja erilaisten siemenseosten mukana.
Radio Novan Aamussa Minna ja Kimmo miettivät kanojen hankintaa ja nuorisokulttuuria sekä tarjoilevat laittomuuksia. Feissareiden tilannetajua mietitään ja voiko postimerkistä olla makumuisto, kuuntele Iltapalat tästä!
Myrskyn myötä ainakin yksi henkilö on myös yhä kadoksissa.
Näyttelijä ei halua kuluttaa hahmoaan loppuun.
Radio Novan Aamussa Minnalla käy läpi case autonavaimia ja Kimmolla on huone-esittely. Käydään läpi tulevien Linnan juhlien menu ja puhutaan toimintakomedioista, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo käy läpi avaruuspussia ja Minna kyselee miten ennen ostettiin lippuja. Suomalaiset penkit on ylittänyt uutiskynnyksen ulkomailla ja kansallisasiat käydään läpi, kuuntele Iltapalat tästä!
Elokuva ilmestyy ensi talvena.
Radio Novan Aamussa koko tiimi käy läpi eilen ajettua inssiä ja Kimmo kyselee tuottaja-Markukselta hänen käyttämistään aikamääreistä. Kimmo suututti koko toimituksen heti aamusta ja palataan vielä kerran Minnan tyttöjen mökkiviikonloppuun, kuuntele Iltapalat tästä!
Tarkasti valittuja lastenlauluja, niin uutuuksien kuin klassikoidenkin joukosta soittava kanava on suunnattu 2-6-vuotiaille, mutta sen parissa viihtyvät myös isommat sisarukset, vanhemmat sekä isovanhemm
Tarkasti valittuja lastenlauluja, niin uutuuksien kuin klassikoidenkin joukosta soittava kanava on suunnattu 2-6-vuotiaille, mutta sen parissa viihtyvät myös isommat sisarukset, vanhemmat sekä isovanhemm
Radio Novan Päivässä jaettiin erilaisia kummitustarinoita. Niina on hankkinut itselleen merkityksellistä ja pysyvää taidetta. Täydellistä kananmunan keitto-ohjetta metsästettiin kissojen ja koirien kanssa, mutta vastaus löytyikin yllättävän läheltä. Reino Nordinin uusi albumi ”Kääntöpuolii”-ilmestyi perjantaina ja saimme artistin vierailemaan studiossa Nannan luona.
Kimmon ollessa poissa, Markus ja Minna ovat studiossa. Minnalta saa nyt ostaa käyttöohjeita ääneen luettuna, Markus haluaisi lähteä kaljalle Mikael Björklundin kanssa ja selviää, miksi Minnalla on munat jäässä.
Tietyt tekijät lisäävät lakanoiden vaihtotarvetta entisestään.
Kuva on saanut satoja tykkäyksiä sekä useita kommentteja.
Edellisen kerran kuningasta kohti heitettiin kananmuna vain alle kuukausi sitten.
Radio Novan Iltapäivässä puidaan viikonlopun pikkujouluja, ja sitä kuinka Suvi lähti juhlista tuntemattoman naisen vaatteissa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi auttoivat pikkujouluihin ja puolison piilotettuihin juhlavermeisiin liittyvässä ongelmassa. Suvi ei usko lähetyksessä Eskoa, joten he rimpauttavat Kari Kanalalle asian vahvistamiseksi. Suvi on viikonloppuna remppailut tyttärensä huonetta ja kaipaa apuja patterin sijaintiin kotona – kuulijan vastaus ongelmaa, ei kuitenkaan miellytä Suvia. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!