Markus pohtii ihmisen keskilämpötilaa. Minna on menossa, vuosien jälkeen, parturiin ja on googlettanut vuoden 2023 hiustrendejä. Miten Kimmo Vehviläinen liittyy Minnan koiraan ja kuka on Hönttönen?
Minna ei ole käynyt pitkään aikaan parturissa skandinaavisten hötöhiustensa kanssa ja kertoo parturikammostaan. Kimmo sometti puolisonsa tekemän, matkaan pakatun aamupalan ja kertoo, mikä häntä ärsyttää muiden postauksissa. Markus, Minna ja Kimmo miettivät Suomen kauneinta ja ruminta sanaa, sekä kuullaan Minnan top3 sarjasuosikit, mikä sarja löytyykään ykköspaikalta?
Radio Novan Kesäaamussa uppoudutaan hetkeksi Eskon ja Suvin lapsuuteen. Aamussa myös paljastetaan missä Esko kävi eilen pyörähtämässä. Kesäaamun vieraana Nelli Matula. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
TikTokissa julkaistu video on kerännyt hurjan määrän katselukertoja.
Anssi ja Niina löysivät uuden paikan, vai onko kyseessä sittenkin kirjoitusvirhe, vai eivätkö Anssi ja Niina näe enää lukea laserleikkauksista huolimatta. Niina löysi myös ilahduttavan piirteen lumesta, mutta mitä Anssi on tehnyt vaimonsa joululahjalle? Kuuntele, niin tiedät mistä puhutaan!
Arveluttaako ajan varaaminen? Haastattelimme kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisia siitä, kuinka koronavirus vaikutti heidän arkeensa ja kuinka se huomioidaan vastaanotolla.
Kuten monen muunkin, myös vantaalaisen Tanja Salosen työt loppuivat kuin seinään maaliskuussa. Infotekstit toivat taas uuden asiakasvirran, vaikka Salonen ei sitä osannut odottaa.
Neija Välilä leikkasi itselleen otsatukan kampaajaystävänsä neuvoessa etänä. Videon saama suosio yllätti naisen täysin.
Hyvällä tupeerauskammalla ja oikeaoppisella käytöllä olet jo pitkällä.
Hiuksia kasvattaessa kampaamokäyntejä on hyvä harventaa hieman.
Jessica Bray kertoi, että kampaamo vaalensi hänen hiuksiaan aivan liikaa, minkä jälkeen ne alkoivat putoilemaan pois.
Eräs morsian oli todella kiukkuinen, kun hän meni koekampaukseen.
Johanna Puhakka haaveili kutreista, jotka näyttävät luonnollisen vaaleilta.
Hääpäivänä kaiken haluaisi menevän putkeen, mutta eräs morsian pettyi karvaasti kampaajan taidottomuuteen.
Päänahan kuorinta on eräs keino huolehtia hiusten hyvinvoinnista.
Muun muassa Emma Watsonin kampaajana toiminut mies ei käyttäisi ikinä harjaa.