Kaksikko vietti yhdessä antoisat 45 minuuttia kalareissun antimista nauttien.
Torstai toi tullessaan saatanallisen jäätelöauton ja sen tutun tunnusmusiikin. Millaisia kalastajia Anssi ja Niina ovat? Entä miten kävi Niinan järjestämässä Kesävisassa?
Kohutut suojamaskikaupat puhuttavat Novan Aamua. Aki valaisee Spede Pasasen mystistä elämää ja Minna paljastaa koomisia hetkiä Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksesta.
Pääkkösellä on Instagramissa yli 200 000 seuraajaa.
Särki kalana kärsii imago-ongelmista, toteavat Anssi ja Niina. Kuulijoiden herkulliset reseptit pistävät kuitenkin kaksikon miettimään uudelleen.
Meriasiantuntija Callum Roberts kertoo, että kalastus on riistäytynyt käsistä.
Lauri Salovaara on Radio Novan kalastuksenvalvoja. Lauri kiertää kalastellen ja mukavia juttuja kertoen ympäri Suomen kalastellen haastateltavien kanssa. Perjantaina 16. heinäkuuta matkassa oli ylikonstaapeli, jonka kanssa Salovaara ihasteli luonnon ääniä ja kirkasta vettä.
Radio Novan kalastuksenvalvoja Lauri kiertää kalastellen ja mukavia juttuja kertoen ympäri Suomen, luonnollisesti kalastellen haastateltavien kanssa.
Heinäkuun ensimmäisenä perjantaina Novan kalamies Lauri Salovaara kertoi Novan taajuudella kalareissustaan, jossa oli "merivartioston kanssa meren päällä, mutta silti maantiellä". Tuliko kalaa?
Radio Novan kalastuksenvalvoja Lauri kiertää kalastellen ja mukavia juttuja kertoen ympäri Suomen, luonnollisesti kalastellen haastateltavien kanssa. Ensimmäinen kalakaveri löytyy Oulujärveltä.