Clare Hooper jakoi vinkinsä TikTokissa.
Tukes muistuttaa, että ulkona saa käyttää vain ulkokäyttöön tarkoitettuja jouluvaloja. Vanhojen valosarjojen kunto on syytä tarkastaa ennen käyttöä. Rikkinäinen valosarja voi sytyttää tulipalon tai aiheuttaa sähköiskun.
Novan Iltapäivässä tänään Suvi Hartlin ja Kari Kanala juhlivat sinkkujen päivää.
Radio Novan Aamussa Minnan kertoo mielipiteensä Valtteri Bottaksesta ja Aki miettii joulupukin sanomisia. Joulu lähestyy ja jouluvalot aiheuttavat studiossa keskustelua ja Minna, hatullinen odottaa! Kuuntele parhaat palat tästä!
Clare Hooper jakoi vinkinsä TikTokissa.
Mitä tehdä, jos naapurin jouluvalot häiritsevät? Kotitalo-lehdessä kerrotaan, mikä on paras ratkaisu naapurisovun säilyttämiseksi.
Twitterissä on levinnyt asiasta useita eri twiittejä
Partavalot ovat levinneet nopeasti pitkin internettiä.
Radio Nova järjesti jouluna Suomen päheimmät jouluvalot -skaban, johon saimme kymmenittäin upeita kuvia. Kilpailun voittajaa odottaa kahden vuorokauden majoituspaketti Tahkolle! 
Löytyykö sinun talostasi kylän kadehdituimmat jouluvalot? Lähetä meille kuva ja voita kahden vuorokauden majoitus kahdelle Tahkolle! Tässä muutama esimerkki jo saamistamme jouluvalokuvista. Osallistua voit huomiseen loppiaiseen asti. 
Löytyykö sinun talostasi kylän kadehdituimmat jouluvalot? Lähetä meille kuva ja voita kahden vuorokauden majoitus kahdelle Tahkolle! Tässä muutama esimerkki jo saamistamme jouluvalokuvista. 
Löytyykö sinun talostasi kylän kadehdituimmat jouluvalot? Lähetä meille kuva ja voita kahden vuorokauden majoitus kahdelle Tahkolle!