Esimerkiksi yläosattomissa käyskenteleminen on kielletty.
Caprin viranomaiset haluavat suojella Napolinlahden rantoja.
Mussomelin kaupungista kodin saa hyvin edullisesti, vaikka todelliset kustannukset eivät jää euroon.
Voice.fi:n euroviisutoimittaja Iiro Myllymäki esittelee ja arvioi kaikki vuoden 2018 euroviisukappaleet.
Anastacia osallistuu Italian Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun.
Maalivahti tarvitsi pukukopissa kapteenin tukea, kun viheltelylle ei tullut loppua.
Keskiviikkoaamuun lähdettiin uuden Koko Suomi leipoo -tuotantokauden hengessä vatkaten. Mitä neuvoja Aki ja Minna antoivat Suomessa vierailevan Italian presidentin varalle? Miten voi asiakaspalvelu Suomessa ja muualla? Pitääkö Radio Novan Aamua kuunnella pöntöllä? Kuuntele parhaat palat.
Tiistaiaamuna studiossa istuivat arjen valmentajat vai olivatko he sittenkin sunrise coacheja? Sopiko Minna jo kielikurssin saunailtaa? Millainen on tosimies ja mistä niitä löytää? Minkälaista videomateriaalia Aki sai käsiinsä Minnasta? Pilasiko Perjantai-laulu taas koko viikonlopun? Kuuntele parhaat palat yläpuolelta.
Toimittaja-juontaja Ella Kannisen uusi "Ella - kotona Italiassa" -kirja vie lukijansa ruokaretkelle ympäri Italiaa. Onko suomalaisten mielikuva italialaisesta kulttuurista oikea? Miten suomalainen ruoka maistuu ulkomailla? Kuuntele Ellan haastattelu kokonaisuudessaan yläpuolelta.
Bormidassa ollaan tartuttu rankalla kädellä asukaskatoon.
Uuden lain tarkoituksena on suojella yli 40 kuuluisaa suihkulähdettä Roomassa.
Sopimuksessa on vain yksi ehto jonka pitää toteutua, mutta mikäli sen hyväksyt, voit saada upean linnan tai muun historiallisen rakennuksen avaimet suoraan käteesi.
Italialaisen Cesenan asukkaat toivovat saavansa yhdysvaltalaisen Foo Fighters -yhtyeen kotikaupunkiinsa keikalle.
Italiasta löytyy huvipuisto, jossa ei ole sähköä. Huvipuisto toimii sen kävijöiden voimalla, joita ei ole kovin paljon.
Mitä tapahtuu, kun poikia pyydetään läimäyttämään tyttöä? Italialaislehti Fanpagen julkaisemalla väkivallan vastaisella videolla on jo 6,5 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. 
Italian vaaleissa on syntynyt vaikea pattililanne. Kolme suurta puoluetta sai jokseenkin samansuuruisen kannatuksen, minkä vuoksi maata on jatkossa erittäin vaikea hallita. Asiaa selvitti erikoistoimittaja Tapio Nurminen Roomasta.