Radio Novan Aamussa käy ilmi että Minna on käynyt stalkkaamassa koirankakkapussin kanssa ja Kimmo aikoo alkaa kosmetiikkamyyjäksi isona. Selviytyjät alkoi ja studiossa käy myös tuottaja-Markus, jonka hiilijalanjälki on Jupiterin kokoinen, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamun studiossa Mari, Kimmo sekä tuottaja - Markus, Minna on jo kesälomilla! Mari kertoo jalkapallopelistään, Kimmo on nauttinut vähän liikaakin ja tuodaan pöytään vielä inttivinkit, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa tuottaja - Markus on palannut viikon lomaltaan ja ihan kommelluksittahan se ei mennyt. Perataan perjantain kolmiyhdyssanat sekä käydään läpi fiktiomaailman raharikkaat, panoksena Kimmon Mitsubishi, kuuntele Iltapalat tästä!
Tänä keväänä räväkkä housuvalinta on trenditietoisen valinta.
Novan Aamussa käydään kiihkeää keskustelua kesäisistä kylpyhetkistä. Aki järjestää Minnalle kiperän inttivisan ja Minna pohtii viheltävää miestä!
Radio Novan Aamun tämän vuosikymmenen ensimmäinen lähetys tehtiin suorana Säkylän varuskunnasta, uusien alokkaiden ensimmäisenä aamuna! Aki ja Minna vetivät "kurkkusalaatit" niskaan ja kättä lippaan. Ryhti, ennenkaikkea Ryhti! Kuuntele tunnelmat ja fiilikset tästä!
Akin äijäviikko huipentui äijäiltaan ja Minna miettii Korkeasaaren karhuja. Kuullaan myös totuus vihreistä kuulista ja huominen, se tulee tuntumaan munissa asti. Kuuntele parhaat palat tästä.
Novan Aamun muotiasiantuntija Aki Linnanahde on täysin ällikällä lyöty kuullessaan uusimmasta muotivillityksestä! Jalkapallon EM-karsinnat lyödään myös vihdoin pakettiin ja neloskori nostetaan pöydälle. Kuuntele parhaat palat tästä!
Minnan instastoorin takia, on aika ottaa vähän inttisanastoa haltuun ja tästä innostuneena kuulemme Akin inttijutun. Kuulijan viesti saa Minnan avautumaan huolella ja puhutaan naisten autoista. Kuuntele parhaat palat tästä!
Mielenosoitusten tekninen toteutus pylväskiipeilyiden osalta mietitytti Akia ja Minnaa. Tähän oli kuulijalla tarjota lyömätön ratkaisu! Naistenpäivän kunniaksi Jussi pääsi yllättämään rakkaansa suorassa lähetyksessä.
Aki kertoi puhelimitse kuulumisia kertausharjoituksista. Mikko ja Minna puntaroivat autovarkauksien määrää Suomessa sekä varkaiden vanhentunutta tietotaitoa. Serkkujen naimaluvat ja Mikon oikeussalikokemus olivat myös keskustelussa. Mutta missä ovat Minnan hanskat, taas?
Minna ja Mikko kertasivat armeijan natsojen merkitystä Akin kertausharjoituksen innoittamana. Puhelimitse kuultiin myös Akin kuulumiset pääkallopaikalta. Minna tunnusti lähetyksen aikana lahjovansa itseään konsulenttien maistiaisilla. Lisäksi Star is born -leffa sai Minnalta murskakritiikin.
Minna on huolissaan Akin kertausharjoitusten ohjelmasisällöstä. Lisäksi aamussa puitiin anoppiasiaa Mikael G:n sekä Minnan näkökulmasta. Lopuksi lasketeltiin laskiaisherkkujen maailmaan.
Behnaz Farahin suunnittelema 3D-tulostettu paita sisältää piikkejä ja siinä on sisäänrakennettu kamera, joka tunnistaa ihmisten silmien liikkeen. Paidan piikit liikkuvat, kun katse liikkuu. Huikeaa! 
Vuonna 2011 debyyttialbuminsa julkaissut laulajatar Stina Girs julkaisee uuden albumin Labyrintti (30.1.), jota on työstetty kaikessa rauhassa yhdessä tuottaja Teropekka Virtasen kanssa.
Suomalaisen sarjakuvataiteilija Jaakko Seppälän piirtämä teos kymmenestä kuuluisasta sarjakuvahahmosta on herättänyt huomiota kansainvälisellä viihdesivustolla.