Radio Novan Aamussa Minna on lyönyt Legoilla rahoiksi, sekä myöntää omat TOP3 keväänmerkit. Mutta mitä Minna ja Kimmo aikovat vaihtaa saadakseen vappurahaa, ja miten avaimet ja virveli liittyvät toisiinsa? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on maksanut Minnan työmatkan, ja herra on joutunut poliisin piinaamaksi. Studiossa mietitään myös kaikkia elämän pieniä ärsytyksiä, sekä ruokia mitkä maistuvat hyvälle kylmänä. Mutta minkä äänen Minna haluaisi oppia ääntelemään? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on tänään sovitusti poissa ja häntä tuurailee Mikko Suursalmi. Studiossa vertaillaan oman elämän biisejä ja Markun päivän kunniaksi Minna ryhtyy etsimään eri nimiyhdistyksiä. Mutta miksi Tuottaja-Markuksen torstai tähän asti on ollut huono? Huomenna perjantaina tuttu kaksikko Minna ja Kimmo ovat jälleen yhdessä. Kuuntele torstain iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa koetaan ehkä kaikkien aikojen kovin tietäjä Sanaselitys -pelissä, sekä studiossa Kimmo ja Minna on kuninkaallisissa tunnelmissa. Mutta mihin Minnan piirakan täytteet olivat hävinneet jääkaapista? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan lempinimiä apukuskille, ja Kimmo joutuu luettelemaan hänen inhokki finglish-sanansa. Mutta minkälaista fanipostia Tuottaja-Markus on saanut kuuntelijalta kirjeen kera? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on tehnyt Minnalle deitti-ilmoituksen, ja Minnaa mietityttää mitä ihmisen päässä tapahtuu kun hänestä tulee turisti. Mutta mitä Tuottaja-Markus on unohtanut tehdä, ja mikä saa hänet haukkomaan henkeään? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna järjestää studioon juhlat yhdessä kuulijoiden kanssa, ja Kimmo muistelee kohtaamistaan itse Stingin kanssa. Mutta mitä mieltä Minna, Kimmo ja Tuottaja-Markus ovat nimimerkin ’’Olenko hullu?’’ Rippituolihuolesta? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa koiranhoitopalvelut ja stressin lievitys mietityttävät Minnaa ja Kimmoa. Minna järjestää Kimmolle ja Tuottaja-Markukselle Taiteilijanimi -visan, mutta miten visassa käy tai mitä mieltä studiossa ollaan uudesta äitiyspakkauksesta? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo järjestää uuden koko perheen game shown. Studiossa Minna ja Kimmo pohtivat onko ihmisten mokailusta hyötyä valtiolle, entä mitkä ovat Kimmon Top-3 tv-sarjat? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo kertoo surullisen romanttisesta Spa-hoidosta, sekä Tuottaja-Markus pääsee listaamaan Top-3 seurapelinsä. Mutta missä Tuottaja-Markus ei ole ikinä käynyt, ja mikä Minnaa ärsyttää suomen kielessä? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Heidi Suomi paikkailee Minnaa hänen loman ajan. Trendaavat urheilulajit ja kilpailuhenkisyys puhuttavat studiossa. Mutta mitkä ovat Heidin ja Kimmon turn off:it treffailussa? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on karannut lomalle, joten häntä paikkaamaan on saapunut Heidi Suomi. Kimmo ja Heidi selvittivät yhdessä kuulijoiden kanssa paljonko raha painaa. Mutta mitä huolia Heidillä oli Kimmolle, ja mikä on Kimmon mielestä maailman vaativin ammatti? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla on hankaluuksia tuottaa puhetta, eikä hän halua olla Kimmolle vaivaksi. Mistä tarjouksista Minna, Kimmo ja Tuottaja-Markus ovat kieltäytyneet, mutta miksi Minna katkeroituu ja alkaa tissuttelemaan? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on oppinut hämmentävän asian TikTokista, ja Tuottaja-Markus on tehnyt sipulisen oivalluksen. Kimmoa pohdituttaa voisiko väestörekisteriä mitenkään kiertää, sekä lähetyksessä pohditaan erään kappaleen sanoja, mutta minkä? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on oppinut hämmentävän asian TikTokista, ja Tuottaja-Markus on tehnyt sipulisen oivalluksen. Kimmoa pohdituttaa voisiko väestörekisteriä mitenkään kiertää, sekä lähetyksessä pohditaan erään kappaleen sanoja, mutta minkä? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo vertaa Helsingin säätä Game of Thrones sarjan sääolosuhteisiin, sekä Minnan mieltymys kauhuelokuviin ihmetyttää. Mutta mitä Minna kaipaa kauppoihin? Kuuntele Iltapalat tästä!