Radio Novan Aamussa Heidi Suomi paikkailee Minnaa hänen loman ajan. Trendaavat urheilulajit ja kilpailuhenkisyys puhuttavat studiossa. Mutta mitkä ovat Heidin ja Kimmon turn off:it treffailussa? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on karannut lomalle, joten häntä paikkaamaan on saapunut Heidi Suomi. Kimmo ja Heidi selvittivät yhdessä kuulijoiden kanssa paljonko raha painaa. Mutta mitä huolia Heidillä oli Kimmolle, ja mikä on Kimmon mielestä maailman vaativin ammatti? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla on hankaluuksia tuottaa puhetta, eikä hän halua olla Kimmolle vaivaksi. Mistä tarjouksista Minna, Kimmo ja Tuottaja-Markus ovat kieltäytyneet, mutta miksi Minna katkeroituu ja alkaa tissuttelemaan? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on oppinut hämmentävän asian TikTokista, ja Tuottaja-Markus on tehnyt sipulisen oivalluksen. Kimmoa pohdituttaa voisiko väestörekisteriä mitenkään kiertää, sekä lähetyksessä pohditaan erään kappaleen sanoja, mutta minkä? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on oppinut hämmentävän asian TikTokista, ja Tuottaja-Markus on tehnyt sipulisen oivalluksen. Kimmoa pohdituttaa voisiko väestörekisteriä mitenkään kiertää, sekä lähetyksessä pohditaan erään kappaleen sanoja, mutta minkä? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo vertaa Helsingin säätä Game of Thrones sarjan sääolosuhteisiin, sekä Minnan mieltymys kauhuelokuviin ihmetyttää. Mutta mitä Minna kaipaa kauppoihin? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa studiossa puhuttaa parinvaihtajat, sekä Iittalan uusi aika. Minna ja Kimmo suunnittelevat Kimmolle uutta harrastusta, mutta mitä? Kuuntele iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna ja Kimmo saavat vieraakseen presidenttiehdokkaan Alexander Stubbin. Mitä ruokaa Minna ja Kimmo aikovat hamstrata työpaikan kaappeihin, ja missä Tuottaja-Markus kaipaa Minnan ja Kimmon apua? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Tuottaja-Markus antaa elämänviisauksia Minnalle ja Kimmolle. Mitä vanhoja sanontoja ei enää voi käyttää, tai mikä Kimmoa on pelottanut parkkipaikalla? Vastaukset näihin kuulet kuuntelemalla Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan mikä on radioskugga ja Kimmoa ahdistaa. Kimmon poistettu viisaudenhammas aiheuttaa edelleen miehelle tuskaa. Kimmo esittää Minnalle ja Tuottaja-Markukselle kaikkien aikojen porttiteorian. Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on potemassa hampaan poiston jälkeisiä vaivoja ja Mikko Suursalmi on tullut pelastamaan Minnan hädästä. Mikkoa ihmetyttää mistä Minna voi tietää monelta hän on herännyt tähän aamuun. Minna myös haluaisi palkata Tuottaja-Markuksen, mutta mihin? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna ja Kimmo pohtii onko Suomi maailman hysteerisin kansa, ja sitä miksi paiseet kiehtoo ihmisiä? Kimmon lähestyvä viisaudenhampaan poisto herättää monia kysymyksiä miehessä, eikä kuulijoiden viestit auta tilannetta. Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Nova Aamussa Minna järjestää kotitalouden pistokokeen Kimmolle ja Tuottaja-Markukselle. Studiossa jaetaan kokemuksia erilaisista syyllistävistä lauseista, sekä kuumana perunana on: saako lakon aikana olla kännissä? Kuuntele Iltapalat tästä!
Minna voi maistaa suussaan jo chakkalakan ja Kimmosta on vain kuoret jäljellä. Minna tarjoaa ohjelmaa vaalien äänestysuurnille, miten Leijona Viina ja yhden tähden Jallu liittyvät aamun lähetykseen, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Tuottaja-Markus lanseeraa uuden kutkuttavan kilpailun Minnalle ja Kimmolle. Minna pohtiiko kannattaisiko hänen ryhtyä pessimistiksi, ja studiossa Minna ja Kimmo pohtivat osaavatko miehet navigoida naisia paremmin. Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna ja Kimmo tekevät itselleen vaalisloganit. Mistä Minna on saanut Kimmolta moitteita, ja mikä tekee Kimmosta eliittiä? Tuottaja-Markus oli eilen pois, löytyyköhän tähän syy viikonlopun ajanvietosta? Kuuntele iltapalat tästä!