Taajamassa koirat on pidettävä kiinni ympäri vuoden.
Esko kertoo erikoisesta tilanteesta, jossa koki tarvetta puhdistaa syntinsä. Alkoholilakiuudistus puhuttaa ja Suvi on järkyttynyt mitä aikaa Esko onkaan elänyt. Eskon musiikkivalinta osuu kohdalleen ja Ikaalisten kylpylähotelli aiheuttaa paljon kysymyksiä studiossa. Viikon viimeisessä Mysteeriäänikisassa potissa 480 euroa. Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Samalla järjestetään maailman ensimmäinen käpylehmä huutokauppa, jossa myynnissä myös Robin Packalenin käpylehmä.
Esko toteaa hänen kroppansa takuun umpeutuneen ja Suvissa tämä aiheuttaa hilpeyttä karmasta huolimatta. Käärijä-muraali puhuttaa ja Suvi miettii miltä Windows95Man näyttäisi ikkunasta katsottuna. Verbaalisesti kuvailtu hajuvesi ei vakuuttanut Suvia ja Esko epäilee viinimyyjän asiantuntemusta. Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Esko ja Suvi tekevät tikusta asiaa ja Suvilta kuullaan pelottava paljastusta hänen serkkuunsa liittyen. Esko ehdottaa palauteboxia makuuhuoneeseen ja empiirinen tutkimus antaa tuomion. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Monien kemikaalien vaikutusta sikiölle ei ole tutkittu riittävästi.
Jopa kahdeksas Liikenneturvan kyselyyn vastanneista lappilaisita ei tiennyt moottorikelkan rattijuopumuksen rajaa oikein.
Elokuvan pääosia näyttelevät Heikki Kinnunen ja Jaana Saarinen.
JHL ilmoitti jatkavansa poliittisia lakkoja ensi viikolla.
Radio Novan Iltapäivässä tulkitaan nuorison ”emmä tiiä” ja ”ihan sama” vastausten todellista tarkoitusta - Suvi tuntee piston sydämessään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa läheisyys on loppu. Janakkalan kouluruoan syömäkelpoisuus aiheuttaa hilpeyttä. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Vikman kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa myös miksi jätti alkoholinkäytön.
Suvin lerputtavat ja hionneet alushousut lääkärin vastaanotolla sekä Eskon puluimitaatio aiheuttaa hilpeyttä studiossa. Suvi kertoo lonkkansa kuulumisia ja studiossa tapahtuu väärinymmärrys. Kaverin puolesta kyselen -osiossa puhuttaa putkassa vietetty yö. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko kertoo seteliin raapustetusta numerosta, jonka muistaa nuoruusvuosilta edelleen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa uusioperhe ongelmia. Suvin lonkkavaiva saa Eskossa kiusauksen aikaan. Perheen tai appivanhempien naapurissa asuminen puhuttaa myös studiossa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvi on saanut hyvää palautetta, mutta ihmettelee, onko tässä kaikki missä hän on hyvä. Kuuluuko vieraalle tarjota oma sänky? Tätä kysymystä pohditaan Kaverin puolesta kyselen -osiossa. Esko on tehnyt empiirisentutkimuksen sanaan - rakastan sinua liittyen, ja tulos oli huono. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puhuttaa koulujen mustat takit ja nimikaimat. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Suvi epäilee Eskon lähettäneen osion kysymyksen. Eripuraa studiossa aiheuttaa ystävänpäivä ja Esko turhautuu parkkisäännöistä. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko avautuu tukalasta tunteesta Venla-gaalassa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa aiheena reality-ohjelmat ja studiossa hilpeyttä aiheuttaa leivontaohjelma, jossa riisutaan ja juodaan. Suvi jakaa parisuhdeterapeutin vinkin kipinän ylläpitämiseksi ja Esko odottaa empiirisentutkimuksen lopputulosta. Mysteeriäänikisassa uusi ääni! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!