Emily in Paris -sarjan kuvauksissa nähtiin suomalaisen muotitalon kuosi, joka on suunniteltu 1960-luvulla.
Monika Lindeman näyttelee Salatut elämät -sarjassa Linda Eerikäistä
Erika Vikmanin ja REVOELin yhteistyömalliston vaatteet on valmistettu Helsingin Lauttasaaressa kierrätysmateriaaleja hyödyntäen.
Radio Novan Esko Eerikäinen haastatteli Coldplayn jäseniä uuden kappaleen tiimoilta. Haastattelussa puhuttiin muun muassa Suomesta sekä menestyksestä.
Monika Lindeman ja hänen lontoolainen aviomiehensä odottavat toista lastaan.
Ainakaan valinnanvaran vähyys ei ole syy karttaa second hand -muotia.
Mikä kiertää terassin lyhtyä Juha Tapion hittikappaleessa? Ota selvää, kuinka hyvin tunnet suosikkilaulajan lyriikat.
Ihmisrosvot on korvattu ryöstelevillä leopardeilla pelin 70-vuotisjuhlaversiossa.
Jennika Vikmania seuraa Tiktok-palvelussa lähes 20 000 henkilöä.
Janne Virtasen vieraani oli Mika Salminen. Mistä johtuu, että Suomessa on suhteellisen pienet koronatartuntaluvut ja miten Mika itse lataa akkuja? Hän kertoo myös, onko toivon pilkahduksia horisontissa. Kuuntele Jannen ja Mikan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Afrikan tähden uudistuminen nostaa Anssin ja Niinan välille tiukan väittelyn siitä kumman säännöt ovat oikeita, ja mitkä ovat eri nappuloiden nimet. Tilapäistuottaja muna-Mikko pistetään myös tiukan paikan eteen. Pystyykö hän erottamaan omat munat vieraista kananmunista?
Se ei ole enää ihmishahmo, tuoteryhmäjohtaja Jenni Jalava kommentoi IS:lle.
Niina uskoo jälleen aisteihinsa! Tällä kertaa hän väittää maistavansa, onko kahvin maito laitettu kahvin alle vai päälle. Tämähän tietenkin laitetaan heti testaukseen. Ruutuaika saa Anssin muistelemaan nuoruuden pihaleikkejä ja erityisesti Turtleseja, kunnes Niina yllättää hänet haarukoidensa kanssa, miten haarukat liittyvät kookoskonvehteihin?
Etenkin asiayhteydestään irrotettuina biisien lyriikat saattavat kuulostaa hyvinkin kummallisilta.
Puhelimen sulkeiminen, lempielokuva ja kupillinen kuumaa teetä saavat olon nopeasti rentoutumaan.
Janne otti yhteyden Britteihin, jossa Kaisa on asunut viimeiset 4 vuotta. Millainen terveydenhuolto on Lontoossa ja miten Kaisa viettää vapaa-aikansa? Entä mikä on ensimmäinen asia mitä Kaisa tekee, kun maailma vapautuu? Kuuntele Jannen ja Kaisan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!