Aki on löytänyt uuden kotinsa karkkilaatikon kohtalokkain seurauksin ja Minna sisäisen Zeninsä ohjelmistopäivityksen yhteydessä. Aamussa toteutettiin myös vaativa hajutesti Akille ja Minna kyseli neuvoja sementtihommiin.
Uuden musiikin kilpailun artistien julkistustilaisuudessa Erika Vikman herätti huomiota koroilla, joilla hän arvelee olevan korkeutta 25-30 senttiä.
Tika kokee, että hänen suurin vahvuutensa Uuden musiikin kilpailussa on hänen lauluäänensä.
Erika Vikman osallistuu Uuden musiikin kilpailuun suomidiskokappaleella, jossa kuuluu kaikuja Kikasta.
Jannikan mukaan pieni koiranpentu muuttaa perheeseen vain muutaman päivän kuluttua.
Näyttelijä Olga Temonen näyttelee pararatsastaja Jaana Kivimäkeä maaliskuussa ensi-iltansa saavassa elokuvassa. Rooli sopi lopulta näyttelijälle paremmin kuin hyvin.
Radio Novan Aamun tämän vuosikymmenen ensimmäinen lähetys tehtiin suorana Säkylän varuskunnasta, uusien alokkaiden ensimmäisenä aamuna! Aki ja Minna vetivät "kurkkusalaatit" niskaan ja kättä lippaan. Ryhti, ennenkaikkea Ryhti! Kuuntele tunnelmat ja fiilikset tästä!
Kuva on kerännyt hurjasti tykkäyksiä sekä kommentteja.
Tonnikalatäyte on ruokaisa ja maukas lisuke, joka syntyy pienellä vaivalla.
Päivityksessä Jannika vihjailee myös ensi vuoden työkuvioista.
Sovelluksen käyttäjä näkee nyt, mitkä ovat hänen tämän vuoden kuunnelluimmat artistit ja kappaleet. Uutena tietona tilastoihin tuli käyttäjän vuosikymmenen parhaimmat artistit.
Wirtanen kertoo olevansa innoissaan siitä, että Tanssii tähtien kanssa -ohjelman päättymisen jälkeen hän saa vaimonsa kanssa enemmän aikaa.
Minna esittää kysymyksen tilannehuoneesta ja Aki twerkkaa suorassa lähetyksessä. Neljän hengen selvitysiskuryhmä puhuttaa ja mielessä on taas vain V... Parhaat palat tästä.
Jannika B ja Aleksi Seppänen ovat finaalissa.
Uusin tulokas on näyttelijän kolmas.
Marie Kondo ensin kehotti ihmisiä karsimaan turhia tavaroita kodistaan. Sen jälkeen hän perusti nettikaupan, jossa myy erilaisia sisustustavaroita.