Radio Novan Aamussa ollaan sinivalkoisissa tunnelmissa. Aamulta saadaan vinkkejä asunnon viilentämiseen ja Minna hemmottelee työkavereitaan. Aki on syönyt jalat altaan ja Parta-Markus hehkuu onnellisuutta. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan, mihin kaikkeen teknologia antaa mahdollisuuksia. Minnan vhs-kasetti naurattaa, Aki päivittelee, mihin ihmiskunta on menossa ja Parta-Markus ei ruuasta kieltäydy! Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Aamussa puhutaan Huuhkajien karsintapelistä ja Voodoo-Kuukka on studiossa. Minna haluaa toivottaa kaikille hyviä pikkujouluja ja Akin yllätys paljastetaan Minnalle. Kuuntele parhaat palat tästä.
Minna puhuu perjantaina pelattavasta Huuhkajien pelistä ja Akilla on ohjeita tähän valmistautumiseen. Kohuaukko on myös Aamutiimin huulilla ja Akilla on taas yllätyksiä. Kuuntele parhaat palat tästä.
Vaikka Yhdysvallat jäivät virallisista MM-kisoista pois, se ei tarkoita heille pidennettyä kesälomaa.
Suomalaispelaaja on saanut osakseen harvinaisen kunnian.
Kesäisenä keskiviikkoaamuna pohdittiin kesätissuttelua ja spiritismiä. Mikä Tampereen raitiovaunulle nimeksi? Entä pitäisikö Huuhkajille antaa uusi nimi? Radio Novan Iltapäivän Anssi Honkanen oli löytänyt itselleen uuden henkisen kodin, mutta mistä Akille ja Minnalle löytyisi vastaavat. Kuuntele aamun parhaat palat yläpuolelta.