Radio Novan Aamussa Paavo Väyrynen on taas täällä. Karaokehitit on listattu ja staycation on haastava käsite Kimmolle, kuuntele Iltapalat tästä!
TopTasten-listauksesta löytyy hotelleja ympäri Suomea.
Radio Novan Aamussa spekuloidaan hyviä kyniä ja käydään hämmentävästi läpi valkosipuli-festivaaleja. Käy ilmi että Minna ja tuottaja-Markus petaavat sängyt myös hotellissa mutta suurimman naurunremakan aiheuttaa housujen sisältö, kuuntele Iltapalat tästä!
Markus tulee kertomaan ilouutiset Porilaisten marssin soidessa ja Kimmo haluaa palata vielä viime viikkoiseen keskusteluun yhteisestä hammasharjasta. Mikä tai kuka on aiheuttanut eniten harmia Minnalle tänä vuonna?
Radio Novan Aamussa muistellaan menneitä! Minnan yllätysluento tuskastuttaa Akia ja Parta-Markusta, ja Aki yrittää saada sympatiaa sisustustoiveilleen muuttorumban lähestyessä. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Uusi viikkoa Radio Novan Iltapäivässä. Eskolla oli erinäisiä kommelluksia viikonloppuna. Käpy meni. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Emiliaa kinkkisessä työpaikka ongelmassa! Mysteerikisassa yllättäviä muutoksia, kun Esko ja Suvi muuttavat mieltään. Myös tinkaajat puhuttavat Eskoa ja Suvia, koska on ok tingata? Studiossa puhutaan pyhästä temppelistä, mutta mistä ihmeestä on kyse?
Suvi joutui viikonloppuna väistymään Super Bowlin alta, mutta häntä ei tainnut paljoa harmittaa nämä evakkojärjestelyt. Eskolla on tullut ylitsepääsemätön este vastaan, kun sukka on kadonnut, sillä se on taikasukka. Löytyykö Suvilta empatiaa tähän taikauskoon? Näistäkin asioista huolimatta he ja kuuntelijat auttavat kaveria, jolla on anoppi-ongelmia, mikä on oikea ratkaisu tässä tilanteessa?
Novan Iltapäivässä pohditaan tänään aikuisten leikkejä ja kaverin puolesta kysellään miten suhtautua työkaverin terveysintoiluun?
Radio Novan Kesäaamussa keskustellaan kymmensormijärjestelmästä. Aamussa käydään läpi eilisiä Eskon terassiseikkailuja. Kesäaamun vieraana Aki Tykki. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on saanut oivalluksia unessa ja Aki kertoo syysloman formaatista. Millainen olisi Minna Kuukka - makuuhuone ja mikä on valelento? Kuuntele parhaat palat tästä!
Monet kummastelevat sitä, miksi heidän pitäisi tehdä siivoojan työt.
Minnan aplikaatiosäädöstä keskustelu etenee sulavasti asiakaspalvelijoiden maailmaan, millaisia kokemuksia Akilla on asiakaspalvelusta ja miksi hän on lataillut videoita Hotelli Vantaalla. Aki joutuu koronaviruksen takia muuttamaan tervehtimistään, ja Minnalla on vaiettu supervoima, joka saa aikaan värinää. Kuuntele kooste ja tiedä mistä puhutaan!
Yksi niksi pimentää huoneen hetkessä.
Pohjois-Kanadassa sijaitsevassa hotellissa on tarjoiltu erikoisia viskiannoksia jo vuosikymmenten ajan. Lääkäri on huolissaan terveysriskeistä.
Ohjeistuksen mukaan vain avioparit saavat nukkua samassa huoneessa.
Eksoottinen perunahotelli voi sopia ainakin lomailevalle perunoiden ystävälle.