Radio Novan Päivässä naureskeltiin kuulijoiden tekemille inhimillisille tilausvirheille. Niinan hopeasoturi on jälleen remontissa, kun auton alla olevat muovitutit ovat hajonneet. Kuulija Retulla oli sähköpyörän kanssa haasteita ja saimme studioon myös kuuntelijoiden kesäisiä ääniä. Koosteessa mukana alkuviikosta käyty kesävisa ja Lauri Tähkän haastattelu.
Niinan rakkaampaakin rakas Ford Mondeo joutuu jälleen ristituleen ja Anssia kuumottelee, avasiko hän kenties vahingossa vääränlaisen sähköpostin. Käydään myös läpi vuosikymmenien parhaimmat niksi-pirkka vinkit ja miten kävi Samuli Eedelmanin? Kuuntele tästä Radio Novan Iltapäivän parhaat palat!
Anssi on tehnyt mahtavan löydön tien varresta. Tästä heräsi kiivas keskustelu, kuka on toiminut oikein ja miten tästä päästään jokamiehenoikeuksiin? Lähetyksessä mukana myös Niinan urhea Hopeasoturi, joka oli saattanut tehdä pienen yllätyksen, taas.
Niinan hopeasoturi on viikonloppuna kokenut oikean muodonmuutoksen katolle on esimerkiksi ilmestynyt suksiboksi ja Ford-ressu sai myös uudet öljyt. Linjoilla on myös Rauman Lukon menestyksen johdosta lomaa ottanut tuottaja Tytti Kiviharju ja tämä saakin aikaan melkoisen maalilaulumietinnät studiossa.
Anssin ja Niinan kolmannen aisaparin, Hopeasoturi Fordin kohtalosta spekuloidaan ja peruskoulujen laulukokeiden merkistys herättää vahvoja tunteita. Mitkä ovat Anssin ja Niinan tutut ja turvalliset äänet?