Monelle helatorstai on vain mukava ylimääräinen vapaapäivä.
Edellisenä päivänä puhuttaneet top 3 soittimet olivat kuuma puheenaihe tänäkin aamuna ja Minna kertoi omasta lempisoittimestaan. Kimmo ehdotti nykyisten liputuspäivien päivittämistä ja kuulijat pääsivät kertomaan omia ehdotuksiaan uusiksi liputuspäiviksi. Miten mahtaa Tuottaja-Markuksen mielestä nykymies viettää ansaittua lepopäivää?
Monille suomalaisille helatorstai on vain yksi ylimääräinen vapaapäivä, mutta kuinka moni muistaa, miksi sitä vietetään?
Helatorstai on kirkkolain mukainen juhlapäivä, joten useimmat kaupat ovat kiinni torstaina 14.5. Helatorstain aattona kaupat ovat normaalisti auki.
Helatorstai vaikuttaa bussien aikatauluihin. Tarkat aikataulutiedot ja matkaliput saa Matkahuollosta.
Junaliikenteessä ajetaan helatorstaina sunnuntain aikataulujen mukaan. Osa junavuoroista on peruttu tai lähtöaika on muuttunut.
Anssi Kela julkaisee tämän viikon perjantaina odotetun uuden albuminsa ”Nostalgiaa” ja käynnistää samalla kevätkiertueensa bändinsä kanssa. Nova juhlistaa julkaisua viettämällä helatorstaina Kelatorstaita!
Helatorstai on kirkkolain mukainen juhlapäivä, joten useimmat kaupat ovat kiinni torstaina 29.5.2014.
Joka päivä tarvitaan lähes tuhannen luovuttajan apua, jotta verta riittäisi myös pyhäpäivisin ja viikonloppuisin.
Helsinki-Vantaalla on paljon matkustajia helatorstaiviikolla. Matkustajia kehoitetaan tulemaan ajoissa kentälle ja varautumaan  mahdollisiin ruuhkiin.
Helatorstaina bussi- ja junamatkaa suunnittelevien kannattaa tarkistaa päivä- ja vuorokohtaiset aikataulutiedot etukäteen Matkahuollosta ja VR:n sivuilta.
Kauko- ja lähiliikenteen junille on tiedossa jonkin verran muutoksia Helatorstaina.
Helatorstai 2. kesäkuuta 2011 vaikuttaa bussien aikatauluihin.