Hanna Sumari ja Jari-puoliso ovat olleet naimisissa yli 25 vuotta. Rakkaus syttyi tv-ohjelman kulisseissa.
Hanna Sumari ja Jari-puoliso ovat olleet naimisissa yli 25 vuotta. Rakkaus syttyi tv-ohjelman kulisseissa.
Hanna Sumari juhlii 25. hääpäiväänsä.
Sumari joutuu käyttämään seuraavat kuusi viikkoa jalkatukea, joka vaikuttaa myös asuvalintoihin.
Hanna Sumari kaatui pahasti ollessaan lenkillä sunnuntaina. Onnettomuuden seurauksena hänen reisilihaksensa repeytyi irti polvilumpiosta.
Sikke Sumari sanoo Sadun sunnuntaivieras -podcastissa, että Kape Aihinen ei ole hänen mielestään liian ankara palautteessaan.
Hanna Sumari on kokenut seksuaalista häirintää lapsuudessaan.
Hanna Sumari, 59, kertoo blogissaan elävänsä hyvin yksinäistä elämää.
Sumarin mukaan koti kannattaa tyhjentää turhasta tavarasta ennen juhlia.
Tanssi tähtien kanssa -ohjelmassa nähty Hanna Sumari, 58, sai ulkonäöstään ikävää kommentointia.
Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa mukana oleva Hanna Sumari ihmettelee keskustelua, joka on syntynyt hänen kehostaan TV-jakson jälkeen.
Hanna Sumari ihmettelee ihmisten asennoitumista esiintyviä toimittajia ja viihdettä kohtaan. 
Hanna Sumari tunnetaan innokkaana, elämänmakuisena naisena. Monilahjakkuus loistaa myös keittiössä. Novan kuuntelijoita hän hemmottelee vapun jälkeen kananrintafileillä.
Sisustustoimittaja ja ruokakirjailija Hanna Sumari kävi Makuasiaa -ohjelmassa Maria Leppäsen vieraana ja aiheena, kuinkas muutenkaan, oli pääsiäisen kunniaksi ruoat, joissa on pääosassa kananmunat. Nappaa ohjeet ja kokeile herkkuja!
Radio Nova tekee suoraa lähetystä jo perinteeksi muodostuneilta sisustusmessuilta perjantaista sunnuntaihin 12.-14.9.2014 Helsingin Messukeskuksessa. Lauantaina ja sunnuntaina puikoissa on Maria "Mamma Maria" Leppänen.
 Kenellä on Suomen kaunein koti 2014? Sarjan odotettu toinen tuotantokausi käynnistyy maanantaina 8. syyskuuta klo 20.05 MTV3-kanavalla.