Radio Novan Aamussa selvitetään miten kävi lauantaisen lotto-arvonnan ja miten isänpäivää on vietetty. Studiossa pidetään myös pika-gallup joululaulujen alkamisesta ja millainen mies Joe Biden oikeasti on? Kuuntele parhaat palat tästä!
Black Friday-ostospäivällä on pitkät perinteet Yhdysvalloissa ja vuosien saatossa se on rantautunut myös Suomeen. Vaikuuttako ostospäivä Radio Novan kuuntelijoiden ostoskäyttäytymiseen? Kuuntele.
Tiistaiaamuna tarkistettiin, oliko hommat jiirissä. Minkälainen narsistinen piirre nosti Akin koirassa päätään? Mikä ihme on slaim ja miksi sitä hiplataan? Mitä kuuluu Andy McCoylle? Radio Novan kuuntelijat kertoivat aamun pikagallupissa, luovuttaisivatko he asuntoaan vuokralle. Kuuntele tiistain parhaat palat yläpuolelta.
Torstaiaamuna Minna toivoi rauhaa ja Aki sivisti muita muotitietoisuudellaan. Mikä kumma rompperi? Miksi teinit pitävät pelipaitoja ja saako Aki käyttää niitä? Kuuntelijat kertoivat pikagallupin muodossa, onko Suomen Leijoniin enää luottoa. Kuuntele aamun parhaat palat yläpuolelta.
Keskiviikkona 8.3. vietetään kansainvälistä naistenpäivää. Aki ja Minna kysyivät pikagallupin muodossa, mitä naistenpäivä merkitsee Radio Novan kuuntelijoille.
Keskiviikkona tuskastutti päiväunettomuus ja hiihto. Pikagallupissa kyseltiin mitä tunteita uusi avioliittolaki herättää. Minkälaiset tunteet Hanson sai nousemaan pintaan? Aki ihastutti ja vihastutti Minna karkkipelillä, mutta osuiko pilkka sittenkin omaan nilkkaan?
Radio Novan Aamussa järjestetään tarvittaessa Pikagallup ja kysytään kuuntelijoiden mielipide jostain ajankohtaisesta aiheesta.
Tuoreen tutkimuksen mukaan kierrätys ja ympäristön kuormittamista vähentävät toimenpiteet kiinnostavat enemmän pienempi- kuin suurempituloisia.
Valtaosa suomalaisista tukee hallituksen tiukkaa eurotukilinjaa.