Flirttailu ja sen eri variaatiot nousivat tänään puheenaiheeksi. Voiko se olla viatonta? Anssi ei saa kotona istua rauhassa vessanpöntöllä, mutta se voi olla ihan hyväkin asia. Pitkät visiitit pikkulaan eivät ole ihmiselle hyväksi. Tiedätkö miksi? Kuuntele, niin kohta tiedät!
Hyvä itseluottamus saa flirttailuun vetovoimaa.
Vaikka monesti naiset haluavat miehen tekevän aloitteen, arvostavat miehet aloitteen tekoa suuresti.
Voit kysyä ihastukseltasi esimerkiksi, mitä hän ajatteli ensimmäisellä kerralla, kun hän tapasi sinut.
Hienovarainen flirttailu on taiteenlaji.
Flirttailu on oma taiteenlajinsa, joka vaatii paitsi itsevarmuutta niin myös harjoitusta. Ammattilaisten vinkeillä kuka tahansa voi kuitenkin oppia mestariflirttailijaksi.
Kun kohotat kevyesti kulmakarvojasi, ihastus huomaa kauniinväriset silmäsi.
Flirttailun ja ystävällisyyden raja voi joskus olla häilyvä. Varsinkin, jos olet itse kiinnostunut kyseisestä henkilöstä. Kehonkielen asiantuntija kertoo seikat, joilla voit päätellä oliko kyseessä flirttiä.
Netissä leviää kirjoitus, joka saattaa muuttaa käsityksesi flirttailemisesta. Aiotko kokeilla uudenlaista lähestymistapaa flirttailuun?
Pelkästään naisen istuma-asento voi olla tiedostamaton ele, jolla hän pyrkii tekemään toiseen vaikutusta.
Jos haluat varmistaa molemminpuolisen ihastuksen ennen treffipyyntöä, voi kehonkielen tarkkailu olla avuksi.
Oikeanlaisen kahvin tilaaminen, seksistä kieltäytyminen ensitreffeillä... Tämän listan perusteella naisiin voi tehdä monenlaisilla asioilla vaikutuksen.
Jos olet vain imarreltu siitä, että myös muut pitävät kumppaniasi viehättävänä, et luultavasti kärsi liiallisista mustasukkaisuuden tunteista.
Anssi kertoi tänään Radio Novan Iltapäivässä hänen sinkkuajoistaan ja kuinka tuona aikana lähestyi naisia.
Nova keräsi loppukesästä mieleenpainuneimpia iskurepliikkejä kilpailussa, johon osallistumalla voi voittaa Spotify Premiumin puoleksi vuodeksi. Kilpailu on nyt päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille ja onnea Vastauksia tuli yli sata, ja niiden perusteella me suomalaiset emme todellakaan ole ujoja.
Ihmissuhdekouluttaja Karla Nieminen keskusteli maanantaina Tuomas Enbusken kanssa 7 oikein -ohjelmassa flirttailusta. Flirttailu on kovin kulttuurisidonnaista, mutta vaihtelua löytyy suomalaisistakin. Liika yrittäminen ei asiantuntijan mukaan ole paras vaihtoehto.