Fazer tiedottaa, että ostetut tuotteet on syytä hävittää.
Fazerin Geisha-suklaasta poistetaan yksi olennainen ainesosa.
Minna on ihan some zen! Toisille kellojen siirtäminen kevät- ja talviaikaan tuottaa tuskaa, toisille ei. Minna ei ole siirtänyt niitä edes talviaikaan. Kimmo kertoo kuuluvansa salaseuraan. Miksi Kimmosta on tullut kärttyinen vanha ukko?
Fazerin Domino-täytekeksi täyttää tänä vuonna 70-vuotta.
Tikkari saattaa vielä palata kauppojen hyllyille, tiedottaa Fazer.
Omar, Marianne ja Pantteri. Kaikkien karkkien kuoseista on vastannut 88-vuotias lappeenrantalainen graafikko Aimo Vuorinen. Mies myös keksi Omarin nimen kymmenessä minuutissa kun käsky kävi.
Saksassa järjestetyissä kokkiolympialaisten catering-sarjassa kultaa voittaneen Fazer Culinary Team Finlandin kapteeni Mika Pesonen ja manageri Karri Käki vierailivat Radio Novassa. Herrat maistattivat voitokkaan annoksensa jälkiruokaa Radio Novan Aamulle. Minkälaiset ylipäätänsä ovat kokkiolympialaiset?
Fazer Culinary Team Finland voitti kultaa catering-sarjassa, Saksassa järjestetyissä kokkiolympialaisissa. Tiimin kapteeni Mika Pesonen ja manageri Karri Käki loihtivat Radio Novan Aamulle oman reseptin.
Fazer tarjoaa vuosittain pääsiäisenä todellisen klassikkoherkun. Niitä on valmistettu 119 vuoden ajan ja 1,5 miljoonaa kappaletta vuodessa. Itseasiassa tätä herkkua on saatavilla jatkuvasti, ympäri vuoden.
Makeisyhtiö Fazerin joihinkin makeispusseihin on saattanut päätyä allergiavaaraa aiheuttavia konvehteja. Tieto asiasta on tullut kuluttajilta.