Radio Novan Aamussa pohditaan mitä kaikkia hetkiä varten voi kahvitella. Minna löysi Eskon muistilapun ja käsialasta on mahdoton saada selvää, mitä Eskon piti muistaa. Tuottaja Markus jakaa viimeisen ruokavinkin ennen kesälomaa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Tuottaja Markus on hukannut jonkun, joka saattaa olla muille myös tuttu. Minna on vastarannankiiski suomalaisten äänestämän suosikkiyrtin suhteen. Esko muistelee millaista lomanukkuminen oli nuorempana ja miten kaava toistuu perheessä. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa on puheenaiheena erikoisimmat työpaikat ja esimerkkinä löytyi ammattihalaaja. Eskolla oli eilen jännittävä haastattelu, sillä hänen äitinsä oli haastattelun kohteena ja juttu lähti välillä laukalle. Minna löysi monta pussia donatiittia kotoaan, mutta millaisia käyttötarkoituksia niille keksitään? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Tuottaja Markus on tehnyt Elviksen lemppari herkkua ja sitä pääsee maistelemaan Esko ja Minna. Oliko herkku hyvää vai loppuuko Elviksen kuuntelu? Eskoa vaivaa liian pienet kengät ja hän saa vinkkejä kuulijoilta. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna ja Esko ottavat selvää erikoisemmista nähtävyyksistä. Minnalla on tapana keksiä uusia asioita, mutta aina lopulta selviää, että joku oli ehtinyt keksiä saman ensin. Tuottaja Markus ehdottaa herkun testaamista, joka oli Elviksen suosikki. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan onko kaikista pahin pihi, pehi vai pahi? Minna oli viikonloppuna pohtinut kansallissymboleja ja Eskolla oli vähän vaikeuksia pukukaapin kanssa. Tuottaja Markuksen oma tekemät pizzat alkaa tulla kalliimmaksi, kun Roomaan lentäminen ja siellä pizzan syöminen. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa huuhaa-osastolta Minna sanoo huomenta ja Zen-Eerikäisellä meni pasmat sekaisin tuottaja Markuksen ohjeistuksen jäljiltä. Esko hämmästelee Nummirockin esiintyjäkattausta, kun tiukan metallin joukkoon on eksynyt vähän erilaisempi esiintyjä. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Esko ottaa puheenaiheeksi parran ja se tuo keskusteluun mukaan tottakai myös tuottaja Parta-Markuksen. Minnalle tulee ahdistus, että millainen hän on oikeasti. Eiliset puheet kesäjuomista sai aikaiseksi testailutuokion, jossa testattiin myös TikTokissa levinnyttä trendijuomaa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan AamNoussa on spesiaalit ajat seuraavat kaksi viikkoa, kun Minna Kuukan kanssa studiossa on Esko Eerikäinen. Minna tuumaa miksi ihmeessä, kun ihminen kaatuu niin ensimmäisenä tarkistetaan näkikö sitä kukaan. Tuottaja Markus on palannut lomalta ja esittää kysymyksen kesäjuomiin liittyen. Kuuntele Jälki-istunto tästä!