Etsimme erilaisia tarinoita rescue-eläimistä uutta juttusarjaamme varten.
Tiistain lähetyksessä jaetaan kokemuksia koteihin eksyneistä villieläimistä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan kiusallisia sosiaalisia tilanteita kulkuvälineissä. Suvi on saanut parkkifirmalta kotiinsa laskun, jota ei niele. Miten pitkälle Suvi on valmis menemään periaatteidensa kanssa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Nea otti yhteyden Australiaan, jossa Sini Ariell perheineen nauttii talviajasta. Millainen on Australian koronatilanne tällä hetkellä ja mikä sai Sinin totaalisesti säikähtämään pimeällä autotiellä?Kuuntele Nean ja Sinin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Radio Novan Kesäaamussa pohditaan mitkä asiat menevät parisuhteen edelle. Eskon paikkoja kolottaa ja Suvi päivittelee mansikkalaatikoiden hintaa. Kesäaamussa listataan myös asioita, joita ei enää vaan jaksa. Kesäaamun vieraana ihana Alina Voronkova. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Viikon päätteeksi halailtiin lehmiä ja löydettiin jälleen uusi ominaisuus Niinan autosta. Mikä tapahtuma sai Niinan kauhun valtaan? Entä mitkä puolison tavat ärsyttävät?
Apina oli kahvinjuonnin jälkeen peräti kymmenen tuntia tajuttomana.
Karhu edustaa vahvuutta ja äidillistä voimaa, kun taas käärme on parantamisen symboli.
Gekko nousi internet-ilmiöksi Twitterissä jaetuilla kuvilla.
Oravanpoikanen jäi orvoksi jouduttuaan neliviikkoisena pyörremyrskyyn.
Lauantaina 15.8. vietetään 24. kansainvälistä Kodittomien eläinten päivää. 
Ajatuksia herättäviin kääreisiin pakatut ja ilmaiseksi jaetut 10 000 kondomia muistuttavat kolmesta asiasta: syntyvyyden säätelemisestä, sukupuolitautien välttämisestä ja uhanalaisten lajien suojelemisesta.
Sieltä ne tulevat — heittäydy maahan! Sieltä ne tulevat — ja hukuttavat suukkoihin! Maailman suloisimmat pentuinvaasiot on koostettu hellyyttävälle videolle.
Valokuvaaja sai ruokakuvan sijasta taltioitua filmilleen Bristolin eläintarhan katu-uskottavimman otuksen yksiselitteisen viesti — lähdepä vaikka lätkimään siitä, kamerahyypiö.
Humalassa riehunut orava aiheutti satojen puntien vahingot privaattiklubille Worcestershiressä. Sosiaalinen media vastaanotti pikku-pahiksen avosylin.
Oletko koskaan nähnyt kun elefantti ui? Nyt se on mahdollista Japanissa Fuji Safari Parkin rakennettua läpinäkyvän uima-altaan, jonka sivusta voi tarkkailla valtavien eläimien vesijuoksua.
Kemissä Takajärven joutsenperhe on tuttu näky. Jo seitsemän vuoden ajan kemiläiset ovat päässeet seuraamaan pesueen muuttomarssia läpi kaupunkialueen kohti merta. Radio Novan kuuntelija kertoi joutsenten puuhasteluista ja kemiläisten reaktioista niihin.