Google Maps on sumentanut kokonaan kiinteistön, joka vuosikymmenen ajan oli kauheuksien näyttämönä.
Valokuvaaja muokkaa samaan kuvaan sukulaisia ja saa aikaan hämmentäviä lopputuloksia.
Kävi ilmi, että 26-vuotiaan miehen sukuhaaroista löytyi melkoinen yllätys.
Miehen vanhemmat ajautuivat ilmiriitaan.
Letitystekniikka on hurmannut sosiaalisen median käyttäjät täysin.
Steve Hernandez kidnapattiin vain 18 kuukauden ikäisenä.
Popin kuningatar Madonna tulee Suomeen konsertoimaan seuraavalla kiertueellaan, kerto Iltalehti. Lehden mukaan Madonna World Tour 2015 -Wikipedia-sivustolla on lueteltu maat, joissa tähti vierailee, ja Helsinki komeilee mukana.
Madonna on vahvistanut spekulaatiot uudesta albumistaan. Laulajan mukaan työt ovat alkusuoralla ja käynnistyneet vuoden alusta.
Poptähti Madonna on vihjaillut uudesta albumista. Supertähti puhui asiasta Reddit (for live) -sivuston online-istunnossa, missä hän vastaili käyttäjien kysymyksiin 16. syyskuuta.
Syyskuussa saadaan taas nauttia Madonnan lavakarismasta ja spektaakkelimaisesta showsta, kun MDNA-kornserttitaltiointi saa Suomen ensi-iltansa useissa eri formaateissa (dvd, Blu-ray, 2cd, 2cd+dvd ja digital download).
Viime vuonna Suomessakin vierailleesta Madonnan konserttikiertueeesta MDNA World Tour julkaistaan konserttitaltiointi  13. syyskuuta.
Megatähti Madonna on saanut jälleen sulan hattuunsa, sillä musiikkimedia Billboard nimesi hänet vuoden parhaiten tienaavaksi poptähdeksi.
Madonnaa kehutaan maailman kaikkien aikojen menestyneimmäksi konsertoivista naisartisteista.
Viihdejulkaisu WENN kertoo poptähti Madonnan joutuneen peruuttamaan suunniteltuja esiintymisiä ääniongelmien vuoksi.
Madonna antoi erikoisia lausuntoja Lady Gagasta konsertissaan Atlantic Cityssä Yhdysvalloissa. Mistä oikein on kysymys?
Elton John piikitteli elokuun alussa Madonnaa, kutsuen tätä halvaksi strippariksi, jonka ura on jo ohi. Madonna ei ole toistaiseksi kommentoinut tapausta mitenkään, kunnes omisti Eltonille kappaleen konsertissaan.